Hjemmelaget innlegget Pounder

October 23

En uforanderlig del av bygge gjerde kjører innlegg. Om tre eller metall, hele gjerdet vil komme rase ut med mindre du holder de innlegg dypt ned i bakken. Hvis du er foretagende en stor jobb, kan det være verdt ekstra bekostning å kjøpe eller leie en hydraulisk innlegget punds. For mindre jobber, eller hvis du ikke vil legge ut ekstra penger, bygge en post-punds er ikke en komplisert forslag, forutsatt at enten du eller noen du vet kan gjøre noen enkle sveising.

Konseptet

Ideen bak pounding et innlegg i bakken er enkel-brute force overvinner motvillige objekt. Det er mulig å bruke noe mer enn en slegge til stasjonen innlegg i bakken, men at metoden er mye ekstra arbeid og når du blir lei, tapte swing kan bust en kneskål eller skiftenøkkel en tilbake. Det er bedre å bruke et verktøy for jobben. Din hjemmelaget innlegget punds fungerer nesten nøyaktig som en slegge men under mer kontrollerte forhold.

Design

For å bygge en post-punds, start med en lengde på sterk rør ca 3 fot lang. Weld en mengde tunge stål til den ene enden, fortrinnsvis rundt og ikke mye større i omkrets enn røret. Dette gir en kraft som vil drive innlegg i bakken. Hvis vekten er for bredt, vil det komme i veien for din swing. Hvis det er for lett, vil ikke det gjøre jobben. Du kan stoppe rett design der og begynne å jobbe bygge gjerder hvis har gode hansker, men ta ytterligere steg sveising referanser til sidene av røret gjør arbeidet lettere. Håndtakene kan være ethvert stykke metall som er behagelig å grep. Mange bønder bruker rebar fordi det er praktisk. Du kan ha noe rundt butikk eller barn som vil fungere bedre.

Bruk

Starte prosessen med å kjøre et innlegg ved å stikke slutten av innlegget i bakken. Vrikke den rundt for hånd til det er i bakken langt nok til å stå på egne. Plukke opp din post-punds og slip den åpne enden av viktigste røret ned over toppen av innlegget. Står tett og ta tak i håndtakene. Heve punds opp så høyt som mulig uten å komme av innlegget. Slipp håndtakene og la tyngdekraften gjør jobben, vekten på slutten gir drivkraften å stupe innlegget dypere ned i bakken med hver påfølgende slag. For å fremskynde prosessen, kan du fortsette å holde på håndtakene på downstroke og bruke dine egne muskler for å øke styrken.