Hjemmelaget blanding til polske messing

June 12

Mange messing stykker er belagt med et tynt lag med lakk for å holde dem blanke og hindre anløpe. Hvis du har unlacquered messing elementer i hjemmet, som lysarmaturer, skuff trekker, lysestaker eller dekorative elementer, kan du forvente å anløpe. For å holde unlacquered brikkene skinner, polere dem hver to eller tre måneder. Kommersielle messing rengjøringsmidler er tilgjengelige, men du kan lage din egen messing polsk fra felles husholdning produkter.

Oppvaskmiddel

Lakkert messing stykker er belagt i en klar, tynn film som beskytter tarnishing. Vanlig støvtørking er vanligvis alle brikkene må du holde dem blanke. Hvis overdreven skitt bygger på et stykke messing, rengjør du den med en klut fuktet i en løsning av flytende oppvaskmiddel og varmt vann. Tørk brikken med en ren og fuktig klut for å fjerne såpe rester. Unngå å få stykket for vått. Tørr stykket med en myk klut. Ren gjenstridige flekker med en klut fuktet i mineralolje.

Ketchup

Legg en liten mengde av ketchup på en fille og gni den over unlacquered messing brikkene å polere dem. La ketchup sitte på messing i noen minutter. Gni ketchup av med en ren og fuktig klut. Buff med en ren, tørr klut.

Eddik lim

Lage en hjemmelaget rengjøring lime for din unlacquered kobber fra like deler av hvit eddik, mel og salt. Gni lim hele stykke messing og la den sitte i en time. Skyll lim og tørr messing. Buff stykket med en myk klut.

Sitronsaft

For svært korrodert elementer, kan du fjerne korrosjon før polering. Lag en pasta av sitronsaft og natron. Gni messing med lim fjerne korrosjon. Skyll i varmt vann og håndkle tørr. En alternativ metode er å kutte en sitron i to. Dypp kuttet sitron i salt, og gni messing å fjerne korrosjon. Skyll stykke og håndkle det tørke. Hvis brikkene har liten eller ingen utsmykning, gjør like deler vann og hvit eddik, og tilsett 1/4 del salt. Kok løsningen og suge messing brikkene i den. Skyll bitene i varmt vann og la dem air-dry. Ikke bruk denne blandingen på messing som er svært pyntet, fordi den kokende væsken vil skade pynt. Etter fjerner korrosjon, kan du følge opp med eddik lim eller ketchup programmet å bringe din messing til sin beste glans.