Hjem veggen rengjøring produkter

November 15

Veggene av alle slag blir skitne, sotete, og fange ubehagelig lukt. Heldigvis finnes det en rekke hjem veggen rengjøringsmidler som holder din hjem ser og lukter sitt beste. Før du rengjør veggene Fjern innrammede bilder og speil, og bruk en tørr støv mopp for å tørke veggene rengjøring av støv og spindelvev.

Eddik

Allsidig og naturlig eddik kan du rengjør veggene mens fjerne ubehagelig lukt fanget av dem. Videre vil eddik fjerne fet buildup skyldes spruter og sot. Hell like deler hvit eddik og varmt vann i en sprayflaske. Arbeider i små deler, spray veggen med blandingen og skrubbe forsiktig med en svamp. Tørk blandingen av veggen med en klut fuktet i vann. Fortsett på denne måten til du har renset hele veggen.

Natron

Som eddik, natron renset og deodorizes vegger uten farlig og sterke kjemikalier. Natron vil også fjerne stift merkene fra malte vegger. Det finnes noen måter å bruke natron til å rengjøre panel, bakgrunn og malte vegger. Dryss en liberal beløpet av natron direkte på en fuktig svamp. Forsiktig skrubbe fargeblyanten av maling i flere sekunder før tørke veggen rent med en fuktig klut. For å bruke natron til å rense hele veggen, løses 1 kopp brus i 1 gallon varmt vann. Fukt en ren svamp eller klut i blandingen, og tørke ned veggene. Tørk fuktigheten av veggene med et rent håndkle.

Boraks

Natriumborat - også kjent som boraks - fungerer godt for å rense en rekke overflater uten dyre kjemikalier. For å rengjøre din tapet, bland panel, og malte vegger, 1 kopp boraks med 1 gallon lunkent vann. Rør blandingen godt til boraks er fullstendig oppløst. Vask vegger med en svamp fuktet i boraks blandingen. Begynn øverst og jobb deg vei mot bunnen. Etter at du har renset veggene, skyll av boraks blandingen med en ren klut fuktet i vann. La veggene air-dry.

Ammoniakk

Ammoniakk er nummer én valg for rengjøring veggene, som valgt av Housekeeping kanal. Imidlertid produserer ammoniakk harde gasser som vil forårsake svimmelhet, kvalme og hodepine, så vent området ved å åpne dører og vinduer ved rengjøring med ammoniakk. Fylle en bøtte med 1 gallon av vann og 1 kopp av ikke-sudsing, klare ammoniakk. Vask veggene i små deler med en svamp eller hvit klut og blandingen. Etter at du har vasket et område på veggen, skyll av ammoniakk med en ren klut fuktet i vann. La veggene air-dry.