Hjem Steam-rengjøring maskiner

March 31

Hjem Steam-rengjøring maskiner

Hjem steam-rengjøring maskiner produserer damp ut av dysene som hjelper løsne skitt og rusk slik at du kan forsiktig tørke den med en svamp eller papir håndkle. Damprensere lar deg å rense elementer uten bruk av kjemikalier, såper eller tøff løsemidler. Dette er spesielt ønskelig for de som er opptatt presenterer sterke kjemikalier i deres hjemmemiljø.

McCulloch MC-1275 damprengjøringsutstyr

McCulloch maskinen er en kraftig damp renere designet for boliger. Det tilbyr en rekke rengjøring funksjoner fordi steam varme er fullt justerbar. Dette betyr at du kan bruke den på tepper, BBQ Grillene, ovner eller møbeltrekk. Maskinen har 1500 watt steam. Maskinen har en 50-gallon tank og en 12-ft strømkabel arbeidet en bred radius. Maskinen inneholder tilbehør som en jet dyse, utvidelse wands, børster og en møbelstopping munnstykke.

SteamFast SF-226 damprengjøringsutstyr

Steamfasts damp renere er en håndholdt maskin laget for privat bruk. Fordi det er mindre enn andre rengjøringsmidler, har den mindre watt på 900 watt. Damprengjøringsutstyr har 6 unser vann om gangen, som tilbyr åtte minutter av kontinuerlig damp tid. Derfor er det bare egnet for mindre rengjøring prosjekter slik som et område eller i en ovn. Maskinen er lys på litt mindre enn 3 pounds. Akkorden er 12 fot lang, slik at du kan arbeide i en bred radius.

Ladybug Tekno 2350 damprengjøringsutstyr

Ladybug 2350 damp renere maskinen er en bolig, men kraftig damp renere. Maskinen blir opp til 3250 grader F, og har en halv gallon vanntank. Maskinen er i stand til å tøffe rengjøring oppgaver, for eksempel ovnen rack og lys rengjøring oppgaver, for eksempel spot rengjøring møbeltrekk.