Hjem septiktank behandling

March 4

Hjem septiktank behandling

Septisk systemene med en tilstrekkelig størrelse septiktank og en standard jord drainfield er en effektiv og økonomisk måte for avhending av hjem kloakk avfall. Behandlet mangelfullt eller systemer opprettholdes, men kan føre ubehagelig odors, kloakk sikkerhetskopier i boligen, grunnvann forurensning og en fare for folkehelsen.

Hva går i

For å riktig behandle en septiktank hjelper det for å vite hva som går inn septiktank i første omgang. Husholdningenes kloakk omfatter alt som går i vasken og inkluderer avfall vann fra badekaret vaskemaskin, vasker, toalett og alle de diverse ting som bor som vann. Mer enn 99 prosent av hva som kommer inn septiktank er vann. Andre 1 prosent er menneskelig avfall, organiske og uorganiske faste stoffer og en rekke bakterier, virus, mikroorganismer, enzymer og sloughed av hud.

Hva ikke å bruke

Ikke alle septiktank behandlinger er effektive, og noen kan være skadelig for systemet eller miljøet. Tilsetningsstoffer som inneholder gjær kan forårsake skumming i septiktank, som kan holde avfall seg naturlig til bunnen av akvariet. Denne aggressiv aktiviteten kan tvinge noen av faste stoffer skjedde i drainfield. Visse sterke kjemikalier som kan utformes til å drepe røtter vokser i kloakk linjer kan være skadelig for miljøet. Alltid sjekk med din lokale fylke vann eller helsepersonell før du legger noen kjemisk behandling til septisk systemet.

Når skal behandles

Det er sjelden nødvendig å behandle en septiktank med tilsetning. Mesteparten av tiden det ikke vil hjelpe og i noen tilfeller kan gjøre skade. I tilfelle en overdreven mengde vaskemidler eller medisinsk antibiotika innføres i septiktank, er det mulig at noen av naturlig forekommende bakterier som bryte ned avfallet i systemet kan bli drept. Legge et produkt, som Rid-X, som inneholder naturlige aktive bakterier vil hjelpe for å gjenbefolke systemet. Det bør bemerkes Hvis betingelsene som drepte bakterier i utgangspunktet vedvarer, legge flere bakterier ikke vil hjelpe. Og når forholdene som drepte bakterier opphører, naturlige bakterier vil begynne å gjenbefolke på egenhånd.