Hjem rettsmidler for satt Carpet flekker

October 29

Hjem rettsmidler for satt Carpet flekker

Hvis du har hatt teppe, vet du hvor vanskelig det kan være å fjerne satt flekker. Kommersielt forberedt Tepperensing løsninger, mens effektive, kan noen ganger la gjenværende kjemikalier på teppet og i luften. Hjemmelaget rensning løsninger tilbyr et effektivt alternativ å feilfri og fjerne dyptliggende flekker på teppet.

Flytende oppvaskmiddel

Bruk flytende fat detergent for å fjerne satt flekker på teppet. Fortynne ca 1 tsp. oppvaskmiddel med en lik mengde vann og gjelder teppet. La det sitte i ca 10 minutter. Nyt blandingen med en ren. Gjenta om nødvendig. Ikke gni flekken, men blot, som rubbing vil videredistribuere flekken hele teppet.

Ammoniakk

Bland vanlige ammoniakk med en lik mengde vann og Mette flekken. La sitte i 10 minutter. Blot opp med tørkepapir. Skyll med klart vann og blot igjen med tørkepapir. Gjenta prosessen hvis nødvendig. Alltid blot området, snarere enn gni. Gni området har en tendens til å spre flekken rundt, selv etter at det har satt for en stund.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er spesielt effektivt for rengjøring sett flekker på teppet. Bland lik mengde hydrogenperoksid med vann og Mette flekker. La sitte i minst en time. Blot opp med tørkepapir. Skyll området med klart vann og blot opp med papirhåndklær. Gjenta prosessen hvis nødvendig.

Rubbing isopropylalkohol

Hell ca 1 ss. rubbing alkohol på en ren, bomullsklut. DAB på satt flekken bruker kluten. Snu kluten, og gjenta prosessen for å fjerne flekken. Skyll med klart vann når du er ferdig og blot opp med tørkepapir.