Hjem rettsmidler for å eliminere mugg

March 4

Mugg er en sopp som kan være farlig og usunn. Bekjempe mugg trenger ikke være dyrt. Det er mange husholdningsartikler som fungerer samt naturlig rettsmidler for å fjerne mugg. Bruke naturlige rettsmidler kan være mer kostnadsbesparende og ikke like skadelig som noen produkter i butikker. Før du berører mugg overflater, må du ha på deg vernehansker.

Tea Tree essensielle olje

Tea tree essensielle olje er en enkel og effektiv måte å fjerne mugg. Selv om dette elementet er allerede et sted i hjemmet, det kan kjøpes for mindre enn $5, og det tar bare en liten mengde fjerne mugg. Bland 2 tsp. tea tree essensielle olje med 2 kopper vann. Den beste måten å bruke denne blandingen er ved å helle den i en ren, tom sprayflaske. Stedet den sprøyta munnstykket på tett, og riste flasken godt. Spray mugg med en generøs mengde blandingen, og la den til luften tørr. Du trenger ikke å tørke ned behandlet overflaten.

Naturlig eddik

1/2 kopp naturlig eddik og 2 kopper vann i en sprayflaske er en naturlig måte å hjelpe fjerning mugg. Du kan la området tørr eller skrubbe den rene. Eddik lukten vil vare lenger hvis det ikke tørkes av området.

Når du bruker en rengjøring blandinger, naturlig eller Beef, er det viktig å ha god ventilasjon i området der du skal fjerne mugg. Ikke pust løsning brukes direkte.

Holde områder tørr

En av de beste måtene å naturlig stoppe spredningen av mugg eller hindre den fra å komme tilbake er å holde området tørt. Kontroller at rommene er godt ventilert. Etter å ha tatt en dusj eller badekar, holde badet døren åpen; forlater døren lukket gir fuktighet bygge i rommet. Hvis en fan er installert i et rom, bruke den. Ventilasjon og holde overflater tørr er den beste måten å hindre mugg.