Hjem etasje rengjøring utstyr

July 28

Hjem etasje rengjøring utstyr

Borte er dagene når rengjøring av gulv ment sliter med en mopp og en bøtte skitne vann. I dag, er det en gadget for hver gulvflaten. Dra nytte av hjem etasje rengjøring utstyr for å gjøre kort prosess med å holde gulv rent.

Damp mopp

Steam mopper Rengjør og desinfiser harde gulv som tre, laminat, fliser og linoleum. En av de store fordelene med damp-mopping etasjer er at overflaten tørker umiddelbart. De fleste steam mopper har et absorberende klut pute som passer i hodet til å absorbere jord løsnet av damp. Pads kan renses og gjenbrukes. Steam mops kommer i oppreist og canister stiler.

Teppet Sweeper

Teppet feiemaskiner har roterende børster som sveiper overflaten skitt og lo av teppet og inn i en skitten kupé i hodet feiemaskinen. Gamle skolen rykte uansett, teppe feiemaskiner er fortsatt rundt fordi de er enklere å bruke enn støvsugere er, de er stor for spot feiing, og de kan betydelig utvide tiden mellom støvsuging. Mekaniske enheter er fortsatt tilgjengelig, men elektronisk modeller har børster som roterer automatisk og noen har sugeeffekt.

Teppe renere

Teppe rengjøringsmidler ser ut som super-drevet støvsugere. I en forstand er det hva de er. Typisk tepper rengjøring maskinen spray et rengjøringsmiddel på teppet som du skyver det frem, og det vakuumapparat opp væske og skitt som du trekker maskinen tilbake. Avanserte maskiner har roterende børster som skrubbe tepper som rengjøringsmiddel frigjøres. Hjem teppe rengjøringsmidler koster mindre over tid enn kommersielle teppe rengjøringstjenester og eie en maskin i stedet for å leie en sparer bryet av lugging en stor, kraftig maskin til og fra butikken eller leie center. På nedsiden, hjem maskiner er ikke så kraftige eller effektiv som brukes av trykkerier, så du må fortsatt ha din gulvtepper profesjonelt renset nå og da.