Hjem AC enhet problemer

August 14

Hjem AC enhet problemer

Hjem aircondition enhetene passer i vinduet godkjenningsmerke hjemmet for å kjøle et eller flere rom. AC-enhet har kontroller du finner på enheten som driver enheten samt termostaten. Disse små AC enheter er utsatt for problemer eller problemer, men årsaken til disse problemene er begrenset.

Kontroller

Mange problemer med et hjem AC enhet problematisk enkel kontroll. Enheten må være slått til "På" posisjon til å fungere. De fleste enheter har kontroller med ulike innstillinger. Én kontroll justerer viftemotoren eller kompressor og en annen kontroller termostaten. Justere hjem AC-enhet på riktig innstilling gjør at enheten virker som det skal.

Elektrisk

Et hjem AC enhet ikke får strøm har et elektrisk problem. Først bestemme om AC-enhet er koblet til en stikkontakt. Merk av for breaker i elektriske panelet og avgjøre om bryteren breaker er i "På" posisjon. En breaker bryter som er mellom "På" posisjon og "Off" posisjon har snublet. Slå bryteren til "Off" posisjon og deretter tilbake til "På". Sjekk AC-enhet og se om det kjører riktig. Hvis bryteren turer igjen, må en profesjonell tekniker kontaktes fordi det er en mer alvorlig elektrisk problem med hjem AC-enhet.

Kjøling

Et vanlig problem med et hjem AC enhet oppstår når enheten ikke er kjøling riktig. Termostat kontroll slått den kuleste innstillingen, men AC-enhet er ikke kjøling hjemmet. Det første du er filteret. Når filteret blir tett med skitt, støv eller rusk, vil AC-enhet ikke blåse kald luft inn i rommet.

Viften motoren kan mislykkes eller blir skitne. rengjøring viften motoren og interne komponenter regelmessig er del av et godt preventivt vedlikeholdsprogram. Vents bli tett med rusk og tillater ikke luft til å blåse gjennom AC enhet. Sjekke vents og rengjør alle partikler bort slik at luft kan strømme fritt gjennom AC enhet.

Støy

Et hjem AC enhet gjør overdreven støy er en annen vanlig problem. En intern stykke, skrue, mutter eller annen komponent har løsnet. Trekk face av foran enheten og sjekk for løs komponentdeler. Ikke glem å se på bunnen av enheten å se hvis noen skruer eller har falt av. En sviktende kompressor gjør en sliping støy eller hamring når det må skiftes.