Hill Country landskapsarbeid ideer

January 9

Hill Country landskapsarbeid ideer

Landskapsarbeid er en utfordring på skrånende terreng. Erosjon er et problem. Regn, smeltende snø, mettet jord og jord bevegelser kan ødelegge en anlagt høyde. Det finnes måter å arbeide med naturlige bakken gjør Gartner i fjellbygdene enklere med tiltalende resultater.

Plener

Plener er lettere å vedlikeholde på jevnt underlag. Opprette en flat, selv området ved å heve karakteren på nedre side og slippe det på toppen. Svært bratte skråninger, krever installasjon av trapp fra ett nivå til den neste, og støttemurer å hindre jorderosjon. Med en mild skråning, kan en liten berm langs overkanten være nok til å holde vanning og regn fra forårsaker jorderosjon nedenfor.

Støttemurer

Rekkehus støttemurer opprette så mange nivåer som nødvendig avhengig av skråningens karakter. Ved å opprette flere rekkehus nivåer i skråningen, må du også opprette områder som kan fylles med planter en hevet senger effekt på hvert nivå. I en middels eller liten skråning vises bygge en støttemur å lage en praktisk plass, hvor landskapet kan.

Drenering

Hindre erosjon ved å kanalisere avrenning vann gjennom stier bygget i skråningen på strategiske steder. Opprette baner fra grus, river rock, stein eller tre. Vinkel trasé nedover skråningen i lavtliggende deler av åsene. Lå materiale til valg å opprette banen. Mørtel kan brukes å holde plassert murstein på plass på bratte skråninger.

Planter

Bruke naturen til din fordel. Plante trær og busker bratt, skrånet skråningene. Når de blir etablert, sine røtter holder jorda på plass og naturlig hindre erosjon. Vilt lilla, sumac, snikende St. John's wort og juniper er god busker plante solfylte skråningene. Mange groundcover planter har stor, kompakt røttene som vokser dypt, også. Ivy, crown vikker og ice anlegget dekket store, skrånende områder også. For bakken i delvis skygge, er Periwinkle et godt utvalg av bunndekkende beplantningen.

Dekk

Bygge en kortstokk ut fra toppen av bratt skrånende landskap, lage et nivå mellomrom over, samtidig som skråningen under å være. Planting høye trær under nederst i skråningen kan løvverk som skal vises i øyehøyde fra dekket. Når plante skråningen selv, spredt jute over bakken for å holde jorda på plass og gi plantene en sjanse til å bli etablert.