Hibiscus-Mutabilis gjelder Brugmansia?

April 26

Som med mennesker, har planter slektstrær. I motsetning til mennesker, planter koble til hverandre ved å dele fellestrekk i stedet for deling bestemt forfedre. Som et eksempel Pyrolaceae, ville alle venstrehendte mennesker med brune øyne som har tvillinger dele den samme "ranking" i stedet for alle mennesker sporing sine overleveringslinjer til samme bestefar. I videste forstand, er alle planter knyttet til hverandre. Hibiscus mutabilis og Brugmansia suaveolens overlapper i flere anlegg kategorier deler fellestrekk, men divergere i anlegget taksonomisk diagrammet i ulike plante familier på grunn av deres forskjeller.

Konfødererte Rose

Hibiscus mutabilis kalles konfødererte rose eller Dixie rose mallow. Det er ikke innfødt til «Dixie», men det er så kalt fordi den trives i sørlige klima og jordsmonn. En flerårig plante hardfør sonen 7, konfødererte rose har blomster av rød, rosa eller hvite. I Malva familie inkluderer slektninger av H. mutabilis andre hibiscuses og mallows. Selv om H. mutabilis ikke bærer bomull, er det relatert til bomull plante; derav en av sine vanlige navn, bomull steg.

Angel's trompet

Også kalt angel's tårer, er Brugmansia suaveolens en halvtropisk plante med lang nedover mot, trompet-formet blomster som er helt velduftende. Ulike drastisk i utseende, inkluderer sin familiemedlemer planter i søtvier familien, inkludert tomater, paprika og poteter aubergine. En halvtropisk plante, angel's trompet er hardføre sonen 8, men kan overvintrer i sonen 7 Hvis mulched for vinteren beskyttelse. Alle deler av dette anlegget er giftige hvis ingested. Vanligvis har solide grønne blader, har noen kultivarer av dette anlegget spraglete grønne og krem blader.

Vaskulære systemer

Selv om H. mutabilis og B. suaveolens er i ulike plante familier, deler de en lignende anlegg rangeringer spesielt er de planter som bærer dicotyledonous frø og blomster. Planter har systemer som transport vann, mineraler og ernæringsmessige biprodukter av fotosynteseaktiviteten prosessen gjennom vev av planter. Vedvev, phloem, cambium og margen utgjør vaskulære systemer og koble hibiskus og brugmansia planter som slektninger. Som Dekkfrøede planter bære de dekket frø kalt dicots, har to cotyledons, eller embryonale frø blader. Dicots skjema med to frø blader som gir næring en utvikle plante før det germinates.

Blomster

Det fysiske utseendet til konfødererte rosa blomster og angel's trompet blomster er svært forskjellig. Hibiscus blomster er sirkulære, mens angel's trompet blomster hengende og trompet-formet. En plante er imidlertid fortsatt en plante. Denne karakteristiske i botaniske verden deler planter i blomstring og nonflowering typer og derfor gir H. mutabilis og B. suaveolens deres mest gjenkjennelige fellestrekk. Selv om én plante gjelder bomull og andre anlegget er knyttet til tomater, er disse tilsynelatende ulike planter også knyttet til hverandre gjennom deres botaniske likheter.