Havet plante navn

April 1

Biologisk sett anses en "anlegg" medlem av den rike Plantae, ifølge klassifikasjonssystem etablert av Whittaker i 1969 og utvidet Margulis og Schwartz i 1988. Andre klassifisering systemer vurdere en plante annerledes, som en organisme som gir oksygen fra vannet under fotosyntese og inneholder pigment klorofyll. Bruker denne sistnevnte standarden marine planter kan faktisk finnes i tre forskjellige kongedømmer: Monera (bakterier), Protista (alger) og Plantae (bregner og planter).

Monerans

Blant medlemmene av den rike Monera er mikroskopiske marine anlegget organismer eller planteplankton, kalt fra gresk «phyton,"betyr"plante,"og"planktos"betyr"vandreren." Planteplankton absorbere viktige næringsstoffer i sjøvann gjennom sine cellevegger. En slik organisme, Cyanobakterie, syntes å være, og var en gang klassifisert med bakterier. Men med fremskrittene som har funnet sted i DNA sekvensering, lært forskere to er genetisk svært forskjellige. Autotrophs og heterotrophs er encellede planter, uten en cellekjernen, som utgjør grunnlaget for marine næringskjeden. De konvertere ammoniakk og nitrogen i vannet til nitritt, nitrat og nyttige skjemaer som nytte andre marine livet. De skiller også enzymer som bryter ned død marine planter og dyr, konvertere dem til uorganiske næringsstoffer. Noen navn på encellede marine planter er kiselalger, fureflagellater, coccolithophorids, Prochlorococcus og Synechococcus.

Protister

Ofte referert til som "tang", alger er fra den rike Protista og er hva folk flest tenker på når du tenker av havet. Det er i utgangspunktet tre klasser av alger: Rødalger, den mest tallrike med flere 6000 arter; brune alger, med ca 1.750 arter; og grønne alger, med om lag 1.200 arter. Rød og grønn algene er ofte funnet i marine miljøer, mens grønne alger kan leve i marine eller ferskvann miljøer. Noen interessante navn av alger inkluderer bladderwrack, dabberlocks, sjøen fløyte, spaghetti alger, grønt hår alger og chaeto (uttalt "kay-toe.")

Planter

Det er en anslagsvis 50 arter av seagrasses over hele verden. I motsetning til alger, seagrasses er blomstrende planter fra rike Plantae som vokser neddykket i grunt hav (regionen midt-fjæra, opptil 50 meter dyp), hovedsakelig i tropene. Noen interessante navn på seagrasses inkluderer Mermaid Fan, barberkost, Widgeon gress, padle ugress og beaked dusk luke.