Hardfør planter for Potter for utendørs

January 21

Hardfør planter for Potter for utendørs

Voksende planter i potter er ikke begrenset til de varme månedene velger du planter som er hardfør for bestemte amerikanske avdeling av landbruk hardførhet sone. Voksende hardfør planter i potter på et dekk, er balkong eller på taket ideelt for folk som ikke har en stor hage eller bare ønsker å vokse planter i områdene de besøker. Container hagearbeid er også ideell for personer som har bevegelighetsproblemer, siden noen beholdere er høy nok til å lett tilgang mens du sitter i en stol.

Våren

Våren er tiden av året når mange mennesker tenker plante blomster i potter. Årlige blomster er populære valg; imidlertid vil plante hardfør blomster bringe års glede i stedet for bare en sesong. Årlig er en plante som vokser, blomster, setter frø og dør i en voksende sesongen. En hardfør plante, eller staude, vil komme tilbake fra sin egen rotsystem år etter år. Columbine, blødende hjerte, coral bjeller, crocus, påskeliljer og tulipaner dyrkes i potter legges pakker med farge i løpet av vårmånedene.

Sommer

Sesong lange blomstrer, levende farger og frodig bladverk kombineres for å skape den ideelle beholder hagen for sommeren når du velger rett hardfør planter for Potter. De fleste stauder vil vokse i en container, men noen fungerer bedre enn andre. Unngå høye planter med mindre du har en veldig stor planter. Vinden kan lett få av disse planter og tips planter på siden. Større beholdere er mye vanskeligere å velte, spesielt hvis laget av leire. Deadhead eller fjerne falmet blomster, for å oppmuntre sesong lange blomst. Ryllik, roser, coreopsis, hosta, gaura, gaillardia, flerårig geranier, daylilies, salvie, penstemon, lirope, veronica og padde lily er gode valg for sommeren beholder hager.

Høst

Mange av blomstene som har blomstret hele sommeren begynner å se lei når høsten kommer. Enten redusere disse blomstene på dette punktet, eller hvis du har en hage, grave dem opp og plante dem i bakken. Et annet alternativ er å opprette en egen beholder bare for høsten planter. Store beholdere kan ofte holder flere varianter av planter, så du ikke trenger bytte planter ut for å holde beholdere ser bra fra en årstid til neste. Monkshood, aster, høst-blomstrende crocus, oker, sedum og Joe - pye weed er hardfør planter som vil trives i containere i en høst-hage.

Vinter

Mange mennesker tror ikke om voksende planter i potter ute om vinteren, men det er ingen grunn hvorfor dette ikke kan gjøres. Velg planter som enten evergreen eller at blomst under den kaldeste delen av året til å angi en veldig unik og uventet til hagen, Portrom, terrasse eller balkong. Miniatyr eviggrønne trær, holly, mahonia, hardy cyclamen, hellebore og arum er ideelle hardfør planter vokser i en container vinterhage. I kaldt klima er det en god idé å bryte potter med noen type isolasjonsmateriale å beskytte både Potter og anleggene rotsystem.