Hage Gates spesifikasjoner

September 29

Hage Gates spesifikasjoner

Hage gates tilføre visuell interesse til et utendørs område ved å skille ulike områder, serverer både praktisk og dekorative formål. For eksempel kan en gate gir sikker tilgang til en lukket bakgård hagen eller lekeområde mens også bryte opp området med portens farge og utforming. Hage gates trenger ikke å være koblet til et gjerde eller vegg, men kan arknummer busker, busker og blomster og føre til et annet område av hagen.

Materiale

Hage gates kommer i mange forskjellige typer materialer, inkludert tre, metall og plast. Avhengig av materialet behandles porten for vær og visne-motstand. For eksempel er smijern porter belagt i galvanisert metall og emalje. Tre porter er trykkbehandlet og farget eller ovn-tørket.

Materialet og farge av hage gate er viktige betraktninger for å skape den ønskede inntrykk og utendørs stil. Tre hage dører gi en rustikk eller et moderne håndverker inntrykk, mens metall portene er elegant og fortryllende. Plast gates opprettholde utseendet høy kvalitet i mange år og er tiltalende på grunn av sin enkle, klassiske design.

Loddrett & vannrett ramme dimensjoner

Mål området der hage gate vil bli plassert. Dette angir vertikal og horisontal ramme dimensjonene av hage gate. Hvis du velger en gate med vertikale pickets, støtter disse porten. Derfor bør de vannrette og loddrette mål gate og pickets lik målinger av området. Hvis porten vil legge til et gjerde eller vegg, blir portens dimensjoner noen inches kortere enn områdets mål fordi det vil være noen tommer stor avstand mellom bakken, vegger og gate. Plassen på siden kreves for vedlegg.

Enkel sving eller dobbel sving

En enkelt swing hage gate har bare en gate som åpner svinger og er låst stengt for en vertikal plukket, eller tilstøtende gjerde eller veggen. En dobbel sving gate har to separate "dører" som hver swing og kan være låst sammen å stenge.

Hengsler og klinker

Hengsler knytte porten til loddrett plukket, eller tilstøtende vegg eller gjerdet. Låsene kan slutte porten midlertidig og åpnes og lukkes flere ganger. Denne hage gate maskinvaren er viktig for funksjonaliteten til porten og installeres riktig. Maskinvaren gir også gate dekorative interessen. Være kreativ i å velge maskinvare som aksenter portens utformingselementer og er i tråd med din utendørs stil.

Dekorative elementer

Dekorative elementer av porten gjør det spesielle og estetisk tiltalende. Velg en gate med dekorative elementer som utfyller uterom. Noen gates er solide og gi uforstyrrethet, mens andre ikke gjør. Velg en som passer dine behov. Husk at jo større porten, den mer dramatisk det vil være i ditt space, så detaljert dekorative elementer er ikke nødvendig. Mindre gates, derimot, kan være mer interessant med fet detaljer.