Guide til tilbake glans til Vinyl sideveggen

June 29

Vinyl er vanligvis et lite vedlikehold materiale som krever lite rengjøring. Over tid, kan skitt og rusk samle på overflaten, sløver den blanke finishen på vinyl. Noen av skitt og oljer på en persons hånd overføres også når vinyl sideveggen. Du kan gjenopprette glans på flere måter, avhengig av hvor sterkt festet skitt rekkverket.

Vann

De fleste skitt på vinyl siden rekkverk kan vaskes med vann. Du kan rengjøre mesteparten av denne skitt av ved sprøyting med en hageslange. I de fleste tilfeller var glans av vinyl blir sløv med et tynt lag av støv i stedet for avfall som er festet tett på overflaten av vinyl. En høytrykksvasker kan fjerne skitt som er litt mer fast på enn å bruke en hageslange, men bruker en er valgfritt. De fleste huseiere trenger ikke å regelmessig vaske av en vinyl rekkverk fordi noen siste regn renser ut en masse skitt som kan fjernes ved hjelp av en hageslange. Du trenger mest å vaske deler av rekkverk som regelmessig ikke få treffer av regn, som deler av rekkverk ligger under en klippe på taket.

Vaskemiddel eller hushold Cleaner

Sprøyting skinnen med vann kanskje ikke nok til å fjerne alle skitt på den. Men hvis det er skitt, i stedet for en flekk, bør du rense den med vaskemiddel eller husholdning renere. Mest nonspecialized rengjøringsmidler fungerer på vinyl. Nesten alle rengjøringsmidler eller vaskemiddel bør arbeide effektivt for å fjerne alle resterende skitt på rekkverket. Hvis du har mugg eller mold på rekkverket, bør du bruke blekemiddel i stedet.

Olje flekker

Mens mesteparten av glans tapet på rekkverk skyldes støv, kan oljer avsatt på overflaten av vinyl også kjedelig glans. Oljer kunne tåle vaskemiddel eller husholdning renere og fortsetter å være på rekkverket. Mineral åndene kan brukes til å fjerne eventuelle gjenværende oljer fra overflaten av vinyl. Du ønsker ikke å forlate mineral brennevin på rekkverket i lengre tid. Tørk olje stain med en klut dekket i mineral ånder til den er borte. Når flekken er fjernet, øyeblikkelig vaske området der du brukte mineral åndene med vann.

Rustflekker

Rustflekker kan noen ganger vises på vinyl rekkverk, som skaper kjedelig, brunlig røde flekker på overflaten. Kilden til rust kommer vanligvis fra rennesteinen avrenning det lekkasje på rekkverket. Rust oppløses i vann som det går gjennom rennesteinen. Når vannet fordamper av rekkverk, etterlater det rust bak. De fleste rengjøringsmidler fjerner ikke rust fra vinyl. Toalettet rengjøringsmidler virke svært effektivt for å fjerne rustflekker fra en vinyl rekkverk. Tørk rustflekker toalettbesøk renere. Når du har fjernet rust flekker, øyeblikkelig vaske området med ferskvann for å fjerne eventuelle gjenværende rester fra støvsugeren.