Grunner for tomatplanter Wilting

July 1

Tomat anlegget vil kan være et tegn på en alvorlig problem som krever salg av hele anlegget, eller det kan skyldes en mindre alvorlig sak. Uansett hva må årsaken til tomat anlegget vil identifiseres og utbedres raskt for å hindre tap av anlegget.

Mangel på vann

Den primære årsaken til tomat anlegget vil i varmt tørt klima er mangel på vann. For å trives, trenger tomatplanter omtrent en tommers vann per uke. I fravær av tilstrekkelig fuktighet, vil vil tomatplanter vil krympe og dø.

Misforståelser

Vann kan også være årsaken til tomat anlegget vil. Over vanning planter potted i beholdere uten tilstrekkelig drenering eller vanning ovenfor kan forårsake formen for å stille inn, forårsaker bladene vil.

Ugress

Tomatplanter som er overfylt av ugress ofte lider wilt. Dette er ikke forårsaket av ugress seg men fra et insekt kalt stilken borer som bor på ugress og liker å bore inn stilkene av sunn tomatplanter. Fjerne ugress og skadede områder av anlegget vil avhjelpe vil.

Advarsel

Hvis du merker at i tillegg vil fruktene av anlegget har grønn eller brun ringer på den, er tomat oppdaget wilt virus. Planter som er infisert med dette viruset må avhendes og brent for å hindre spredning av viruset til andre planter.

Beliggenhet

Tomater plantet i bakken bør være plassert i 100 fot av en svart valnøttreet. Black valnøtter produsere et giftig kjemisk stoff som er dødelig tomater, forårsaker planter å sakte wilt og dø.

Forebygging/løsning

I de fleste tilfeller er det best å helt fjerne og ødelegge visnet tomatplanter stedet risikere spre sopp, sykdom og skadedyr å friske seg.