Grohe-dusj vann begrensning fjerning

December 29

En Grohe dusj vann struping er utformet for å redusere vannstrømmen i dusjen å spare vann. Men dekker dette ikke alle boliger og bruk av dusjen. I noen tilfeller er det nyttig å fjerne vann begrensning for å ha en vanlig dusj. Når dette er tilfellet, finnes det et par ting å vurdere.

Hvorfor ikke bruke Grohe vann Restrictors

Denne delen senker ofte flyten for mye, spesielt hvis du bor i et hjem med lavt vanntrykk til å begynne med, eller hvis du har apparater som reduserer vanntrykket, som en tankless varmtvannsbereder. Fjerning av begrensning vil bidra til å øke vanntrykket, og det er et prosjekt for noen med grunnleggende ferdigheter kan fullføre i underkant av 10 minutter. Siden Grohe-dusj har ofte store hoder, krever de mer press for å fungere riktig. Fjerne delen vil gi deg en bedre showering.

Hvor struping er ligger

Regulator ligger i bunnen av dusjhodet nær der den kobles til dusj stilk røret. Eller det er plassert på base nær der dusjen kobles til slange i håndholdt dusj. Delen er lett å fjerne eller erstatte hvis den stadig tresko eller blir skadet.

Fjerningen

Hvis du vil fjerne delen alt du trenger å gjøre er Skru slangen eller dusjhodet. Grohe dusjhoder koble til røret eller slange av en skrue-på koblingen. Bruk en pipe skiftenøkkel til grep koblingen mutteren, og plassere en våt washcloth mellom tennene av skiftenøkkelen og metall å unngå skade kromfinish. Det hjelper også for å holde dusjhodet fast som du dreier mutteren så hodet ikke slår med mutteren.

Erstatte og ombygging kranen

Når dusjhodet er frakoblet, arbeide begrensning av dusjhodet med fingeren eller spissen av en skrutrekker. En gang ut, kan du bare skru dusjhodet igjen.