God forgård planter

May 12

God forgård planter

Velger god forgård planter, avhenger av din personlige preferanse. Landskapet fagpersoner foreslår å holde opp kontinuiteten i nabolaget. Hvis alle dine naboer ha velstelte plener og ryddig hekker, søker en hage malplassert. Det er best å holde seg til protokollen hvis du planlegger å videreselge. Men hvis du planlegger å bo på ditt hjem alltid, gå med hva du liker, forutsatt at det er ikke hus association forskrifter begrense landskapsarbeid.

Boxwoods

Plante boxwoods i forgård for kanter, sikring, skjermen, aksent og prøven planter. En favoritt landskapet plante i Sør, de engelske og amerikanske boxwoods oftest kle opp huseiere verft. Hold godt drenert jord fuktig på boxwoods for det første året. Når etablert, kan kutte ned på vanning. Hvis staten opplever tørke, vann dem minst to ganger i uken på sommeren. Eldre boxwoods trives med normal nedbør. En årlig våren beskjæring av boxwoods oppmuntre til ny vekst.

Azalea

Coral bjeller azalea (Rhododendron indicum), et medlem av gruppen Kurume asalea hybrid vokser til 6 fot høy. Alle asalea trenger rike godt drenert jord og rikelig med vann i sommermånedene. Kjøp en azalea gjødsel og følg instruksjonene for gjødsling frekvens. Forvent tett rosa blomstring på din coral bjeller asalea. Asalea generelt kan være litt arbeid intensiv, men de belønne med skjønnhet.

Crape Myrtle

Crape myrtle (Lagerstroemia indica) en blomstrende, deciduous tre. Den vokser raskt i fuktige, godt drenert jord. Den når en høyde på 15 til 30 fot og en bredde på 6 til 15 fot. Crape myrt blomstrer med klynger av hvit, rosa, rød og lilla blomster fra juli til å falle. Kultivarer av Lagerstroemia indica kommer i en rekke andre farger. Plante crape myrtle i full sol.