God blomster til anlegget for høsten

July 27

God blomster til anlegget for høsten

God blomster å plante for høsten er de som begynner blomstrende når nettene slår kjølig og holde blomstrende før den første frosten vanskelig. Høst-blomstrende blomster begynner ofte blomstrende før sensommeren blomster visne. Plante høst-blomstrende blomster i blomst farge nye planter, i tillegg til de eksisterende sommer-blomstrende plantene, i tankene. Ønskelig fall blomster tilbyr også nektar for fugler, bier og sommerfugler.

Aster

Flerårig asters, eller de som kommer tilbake hvert år, varierer i størrelse fra en ren fot høyt over 5-fot høy, ifølge Iowa State University forlengelsen. Bier, sommerfugler og andre pollinators oppsøke disse plantene fordi de er en kilde til sen-sesongen nektar, ifølge University of Vermont. Tilgjengelig i en rekke farger, flerårig asters, er relativt lite vedlikehold. Cut bladverket tilbake ved ca 1/3 i juni oppmuntre dem bush. Noen av de høyere variantene må kanskje noen type anlegg støtte, som en innsats, å holde dem stående. Pulveraktig mugg og lacebug kan være et problem med flerårige asters, ifølge University of Vermont forlengelsen. Naturlig kontrollerer som natron, bortskjemt melk og fordelaktige insekter er de beste måtene å håndtere disse problemene. I tilfelle dette ikke fungerer, er hagebruk oljer og insecticidal såper et alternativ.

Krysantemum

Krysantemum eller mødre er som de er kjent, stjernen i høst hagen. Vokst i potter eller i bakken, tankene disse plantene ikke kjølig vær akvarellpapir eller frost. Det er både hardfør mødre, som kommer tilbake hvert år i hagen, og blomsterhandler mødre, som kanskje ligne hardfør mødre, men vil dø ut over vinteren med mindre bringes innendørs. Første året du plante mødrene, husk å vanne dem i godt. Når mødre er 6 tommer høy våren, oppmuntre dem til å bush ved pinching nye tips av planter. Fortsette å gjøre denne annenhver uke til 15 juli, råder University of Delaware forlengelsen. Mødre er attraktiv for snegler, midd, bladlus og larvene. Naturlig kontroller som kiselgur, en sterk spray av vann og fordelaktige insekter ville hjelpe oppbevare disse skadedyr under kontroll. Det er kjemisk alternativer tilgjengelig hvis disse metodene ikke fungerer.

Crocus

Fleste er kjent med tidlig, vår-blomstring crocus i en rekke farger, inkludert hvitt, gult og lilla. Hva du kanskje ikke vet er at det er en høst-blomstrende crocus som kommer i disse fargene, også. De er ikke samme crocus, så vær sikker på hvilken du kjøper blomst i høst. Plante kort sovende corms i juli og August.