Glue Sulfur for skygge treet sopp

December 3

Glue Sulfur for skygge treet sopp

Glue sulfur er blant de mest brukte soppdreper behandlinger for treet og anlegg. Skyggen trærne er noen trær som Gros primært for funksjonell verdien av gir skygge i et innendørs eller utendørs. Å vite hvilke sykdommer er kontrollert med en lime-svovel program er den kritiske komponenten til å kunne bruke det.

Rust

Rust beskriver en hel kategori av tre sykdommer preget av rust-farget muggvekst på forskjellige deler av treet. Avhengig av hvilken type treet, blader bryte ut i gule prikker. Noen ganger iøynefallende, utstående, oransje galls vokser på infiserte trær samt. Svovel soppdreper behandlinger er effektiv på å bekjempe denne sykdommen, spesielt på epletrær. Kombiner svovel behandlinger med naturlige og biologiske metoder.

Anthracnose

Anthracnose er en muligheter alvorlig sykdom som påvirker mange skyggen trærne. Symptomene varierer avhengig av treet, men vanligvis vise brune flekker på blader og tidlig den høye saltholdigheten. Glue sulfur behandler trær infisert med anthracnose, men det må være kombinert med andre soppmidler og tidsbestemt riktig å utrydde sykdommen.

Svart knute

Svart knute mest merkbare symptomet er hard, svart, hovne anlegget vev på greiner av infiserte trær. Lime svovel soppmidler er bare effektiv som et forebyggende tiltak. Bruk den før bud pause når treet er fortsatt sovende. Spray infisert trær med en kombinasjon av captan og benomyl soppmidler.

Kirsebær Leaf Spot

Kirsebær leaf spot er fellesnavnet på en sykdom og Coccomyces hiemalis sopp. Vekst på vises først normal og sunn i våren, men en måned eller to senere, noen blader ta høstfarger og defoliate for tidlig. Spray treet med glue sulfur som forebyggende sanitizing agent treet er fortsatt sovende våren. Når bladene defoliate, spray treet med en captan eller chlorothalonil soppdreper og gjenta sprøytemidler i 10 - til 14-dagers intervaller.