Gjør det selv slippe linjer bak gips

October 6

Når du skal installere ny belysning, høyttalere, telefonlinjer eller sikkerhetsalarmer hjemme, skal du installere nye ledninger. Dette kalles slippe en linje. Forbindelsen bak gips fra taket ved hjelp av en slange verktøyet, som også kalles fisk tape. Slange verktøyet brukes til å trekke tråden gjennom hullene du klipper, gjør DIY jobben mye raskere å gjennomføre.

Instruksjoner

•Look på en uferdige delen av taket i kjelleren finne steder av "tomme" veggplass eller områdene mellom veggen studs der de koble til bjelkene eller vannrett styrene i taket har ikke rør eller kabling installert i dem. Finne en vegg med tomme veggplass i plasseringen der du vil installere linje. Finne banen til linjen du skal slippe inn i veggen, fra start til slutt.

•Kontroller en grov skisse av veggene i hjemmet ditt på papir med en blyant; skissen bør inneholde plasseringen av alle pigger og tilstøtende treklosser. Dette vil gi deg et kart for å arbeide med og vil hjelpe deg å planlegge hvor du skal klippe i veggen for å kjøre linje. Mål avstanden mellom stenderne og blokker, fra gulvet til taket, og begynnelsen og endepunkt for linjen. Skrive dem ned på kartet, og legger opp den totale lengden som er nødvendig på dette tidspunktet.

Slå av strømmen på strømbryteren til rommet som du vil slippe linjen bak gips. Bore et lite hull i gips, mellom stenderne. Bruke en stud detektor hvis du ikke er sikker på den nøyaktige plasseringen av stenderne i veggen for å finne dem, så bore hullet. Bøye slutten av en wire kleshenger i 90-graders vinkel, og sett den opp i hullet. Spinne wire hengeren slutten rundt i en sirkel å dobbeltsjekke at det ikke er noe mellom to stenderne og veggen er tom. Hvis det oppstår en vannrett tre blokk eller andre hinder som du ikke forventet å være i veggen mellom stenderne, fjerne en liten lapp gips og bore et hull i den.

•Bruk en gips så for å klippe en liten rektangulær lapp ut av veggen å avsløre stenderne der du skal mate linjen gjennom veggen, og noen tre blokker i din installasjon planlagt vei. Skjær et rektangulært hull på toppen av veggen stud, hvor den møter med et tak bjelke. Skjære hull av gips i taket å avsløre bjelke som grensar stud.

•Drill 2-tommers hull i tre; gjøre hullene i midten av stenderne og treklosser. Bore et hull opp gjennom en tretak bjelke i rommet for å gjøre et startpunkt for linjen.

•Skjære en lengde på wire eller linje, som er omtrent 16 prosent lenger enn planlagt slipp at linjen. Sett løkker slutten av båndet fisk eller slange verktøyet ned gjennom hullet i taket og sakte starte mate det gjennom veggen og alle hull du har drillet, og trekk den siste hull eller sluttpunkt for linjen.

•Strip av 2 inches av kabel eller linje jakken med wire strippere. Bøy interiør ledningene av linjen i en krok. Sett inn koblet ledningene i løkker slutten av fisk bånd eller kabel slange verktøyet. Påføre ledningene til fisk båndet med elektriske tape for å sikre at de ikke tilfeldigvis kommer løs mens du slipper din linje bak gips.

•RETRACT verktøyet fisk bånd eller slange og dra linjen opp gjennom veggen. Koble linjen til riktig elektrisk boksen i henhold til produsentens instruksjoner.

•Patch hullene i gips. Bruk en maske, og Plasser en enda lag av gips oppdateringen eller gips over nettet med gips kniv. Når oppdateringen har tørket, sand det glatt og male den å matche din vegg og tak.

Tips og advarsler

  • Slå alltid av strømmen til et rom før du forsøker noen elektrisk arbeid.
  • Bruk vernebriller når du tørrmur.