Fuglen grunnleggende: Wild Bird frø mikser

August 31

Fuglen grunnleggende: Wild Bird frø mikser

En velfylt fugl mater er en av de beste måtene å tiltrekke fugler å din eiendom, ifølge Oregon State University. Mange typer vill fuglefrø mikser er lett tilgjengelig fra hjem og hage butikker. Men er ikke alle blander de samme. Wild fuglefrø mikser varierer mye i kvaliteten og forholdet mellom ingrediensene. Cornell University anbefaler velger en vill fuglefrø blanding som består av høy kvalitet ingredienser eller lage din egen miks for best resultat.

Fuglefrø mikser

Mange ferdige fuglefrø blander inneholder lav kvalitet ingredienser som er skjemmende for de fleste fuglene. Billige blander inneholder ofte fyllmasse materiale som hvete, peanut hjerter, avskallede havre og ris som få fugler vil spise, ifølge University of Wisconsin. Besøk fugler ofte plukke ut disse filler materialer og kaste seg på bakken under fugl mater eller de igjen i materen uspist. Oppspore materialer i materen kan begynne å råtne og havn bakterier og sopp som kan skade ville fugler besøker materen, ifølge Cornell University. Unngå å bruke wild fuglefrø mikser som inneholder brukstemperaturer.

Black-olje solsikkefrø

Black-olje solsikkefrø er den mest populære mat for å skaffe ville fugler, ifølge Penn State University. De små og tynne laget av svart-olje sunflower frø er lett å sprekk og frø med protein og annet næringsstoffet, noe som gjør det til et enkelt og sunt måltid for mange typer fugler. Arter som lett feed på svart-olje solsikkefrø inkluderer kardinaler, alle typer finker og chickadees spurver.

Stripete solsikkefrø

Stripete solsikkefrø er større og har tykke skall enn svart-olje sunflower frø. Større skallet er vanskeligere for fuglene å sprekk åpen. Imidlertid vil flere store-pictorial fuglene som kvelden grosbeak, chickadees og kardinaler gjerne mate på frø mikser som inneholder noen stripete solsikkefrø.

Safflower

Safflower er en favoritt ætt mange store fugler. Safflower har en tykke skall som er vanskelig for mindre fugler å sprekk åpen, men stor arter som cardinals og duer vil lett feed på mikser som inneholder næringsrike safflower frø. Noen ganger vil spurver også spise safflower frø. I tillegg liker fugl mater skadedyr som ekorn og stær ikke å spise safflower frø, ifølge Cornell University.

Hirse

Hvit hirse er en liten, hvit korn som er populært for bakken-fôring fugler. Når spredt ut for hånd under fuglebrett, tiltrekker hvit hirse bakken-fôring fugler som duer, innfødt spurver og kardinaler. Hvit hirse er ikke det beste valget for frø mikser tiltenkt hengende fuglebrett.