Frukt treet sykdom identifikasjon

October 19

Hvis du tenker på kranen frukt, Vær oppmerksom på at det er mange sykdommer som kan påvirke disse anleggene, som inkluderer epletrær som fersken, pære, kirsebær og plomme trær, også.

Typer

De vanligste frukt tre sykdommene er brann blight, apple streikebryter, fly flekk, sotet blotch, pære skorpe, cedar - apple rust, bakteriell spot, brown råte og pulveraktig mugg.

Funksjoner

Du vil kunne oppdage disse sykdommer med tegn som frukt misfarging og blader og frukt faller av treet som skjer med skorpe og bakteriell spot. Pulveraktig mugg etterlater en film hele frukt samt blader, grener og kvister. Brown råte etterlater pitting og flekker over hele frukt.

Identifikasjon

Med sykdommer som sotet blotch og fly flekk, vil det være ekstreme misfarging av frukt, lemmer og blader. Også vises disse to sykdommene mange ganger samtidig. De er vanligvis bare funnet i sommermånedene når det har vært mye regn og høye temperaturer.

Effekter

Effekten av alle sykdommer på frukttrær vil bety potensialet for treet for å dø. I utgangspunktet vil det være mindre frukt hver sesong, ny kvister vil ikke vokse, blader vil fortsette å falle av og grener vil råtne sammen med frukt.

Forebygging-løsning

Frukttrær har blitt infisert, Fjern alle skadet frukt, kvister, løv og greiner umiddelbart. Jo før selger du disse infiserte delene, jo mindre sjanse er det av sykdommer spre fra årstid til årstid.