Fremgangsmåten for Inground basseng-installasjon

October 20

Fremgangsmåten for Inground basseng-installasjon

En inground svømmebassenget kan legge familieglede timer og tusenvis av dollar verdien av ditt hjem. Mens ansette en pool entreprenør håndtere installasjon av din inground basseng er absolutt en mulighet, kan kjøpe en pool kit og gjøre mesteparten av arbeidet selv spare deg kostnadene ved bassenget entreprenør. Du kan fortsatt velge underleveranse en del av arbeidet eller fullført alle trinnene selv med hjelp av noen venner. Selv om hver inground basseng er unik, finnes det en rekke grunnleggende trinnene som må følges når du installerer inground bassenger.

Instruksjoner

•Research lokale lover og koder for å være sikker på dine planer er i overensstemmelse og gjelder for alle nødvendige tillatelser. Kontroller også at du kontakter din nytte tilbydere å ha dem komme ut og finne begravet linjer før du begynner å grave.

•Velg en svømmebasseng utstyr. Selv om du kan lage et basseng uten en kit, hvis du installerer en inground basseng for første gang du ønsker å kjøpe trenger et kit som følger med de fleste av materialer du. Kontakt lokale bassenget leverandørselskaper, jernvareforretninger eller online pool selskaper når kit.

•Excavate området der du vil installere det inground bassenget. Et stort og/eller dyp basseng, kan du ønsker å sub-kontrakt denne delen av installasjonen. For et mindre basseng som ikke er dypt, kan du grave deg for hånd eller ved å leie en skid loader fra en lokal jernvarehandel eller utstyr selskap.

•Installer bassenget veggene. Kit kommer med prefabrikert vegger som allerede sammen til veggene i bassenget. Veggen seler brukes til å koble to paneler. Vegger klammeparentesene må settes i betong til at de er stabile og robuste.

•Lay rørleggerarbeid måtte koble bassenget til pumpen, viker, skimmer og automatisk renere. PVC-rør for å fullføre rørleggerarbeid kan kjøpes på en lokal jernvarehandel. Som med den graving, du kunne installere rørleggerarbeid på egenhånd eller kan leie en rørlegger.

•Opprett bassenget gulvet. En kombinasjon av sand, Portland sement og vermikulitt brukes i forhold som vil avhenge av hvilken type klima der you Sprite. Gulvet er opprettet med en hand murskje like mest betonggulv opprettes.

•Tillat gulvet å tørke og deretter installere svømmebasseng duken. Bruke en butikk vakuum for å hjelpe få luften ut fra duken.

•Backfill området rundt bassenget og opprette en kortstokk eller fullføre noen andre landskapsarbeid du ønsker før du legger vann til bassenget.

Tips og advarsler

  • Verktøyene som trengs for å installere inground basseng kan variere avhengig av pakken du kjøper.
  • Pass på at du sjekke lokale lover for å fastslå om du må omslutte hagen din når du har installert bassenget.