Forskjellige måter å dekke over bakken bassenger for vinteren

August 11

Den riktige typen av overbygg bør sikre og opprettholde svømmebassenget mot harde vinterforhold samt gi sikkerhet for hele familien. Vurdere ikke bare estetikk, men funksjonen også. Sammenlign og fastslår holdbarhet og kostnadseffektivitet hver muligheten før du velger.

Fordeler med å installere en svømmebasseng Cover

Bassenget blir en sikkerhetsfare om vinteren, når det ikke er i bruk. Utvalget omfatter gi et sikkerhetsnett for å forhindre at noen ved et uhell falt i bassenget. Fordi det fungerer som en netto, det også holder rusk og blader fra samler inne bassenget, sparer du fra potensialet i kostbare svømmebasseng vedlikehold.

Velge et overbygg

Svømmebasseng dekker kommer i forskjellige størrelser, former og funksjoner. For eksempel kan rektangulære uttrekkbar svømmebasseng dekker betjene med en ren Trykk på en knapp. Ikke-uttrekkbar typer som manuelt kan plasseres over overflaten av vannet er også tilgjengelig hvis budsjettet ikke tillater en automatisk eller trekkes tilbake overbygg. Heavy-Duty sikkerhet pool dekker tillate folk å gå på toppen og støtte en tung vekt uten å bryte sammen. Noen bassenget dekker, for eksempel solenergi, er ikke bare lett, men svært miljøvennlig, også. Hvis du er på et stramt budsjett, Velg økonomi vinter overbygg laget av polystyren materiale som du kan installere selv. Noen Installer-det-selv bassenget dekker kommer med værbestandig, kraftig og ultrafiolett (UV) beskyttelse kvaliteter. Velg et overbygg som er minst 3 til 4 fot større enn utvalg. For eksempel Velg en 27 - 28 fots runde å strekke over toppen av en lignende formet, 24-fot-runde over bakken pool.

Praktiske Tips for forhåndsinstallasjon

Kontroller at bassenget er rene før du dekke det opp. Kontroller for lekkasje før du avslutter bassenget for vinteren. Så uvanlig som det kan høres, mange over bakken bassenger kan skades i vintersesongen fordi vannet lekket under avslutning. Redusere vannstanden og legge til anti-bassenget fryse kjemikalier. Husk å gjøre alle nødvendige forberedelser som krever fysisk tilgang i vannet før sikre svømming dekselet over svømmebassenget. Leser installasjonen manuelt som kommer med din svømmebasseng cover og følge installeringsinstruksjonene nøye vil sikre en vellykket installasjon.

Måter å optimalisere og beskytte din vinter svømming overbygg

Svømmebasseng dekselet du trenger noen beskyttelse mot skadelige miljømessige elementene. Neglisjere å omsorg for din svømmebasseng cover kan være kostbart, fordi du kan ende opp med å erstatte ett dekke etter en hvert år. Det tar bare noen enkle housekeeping skritt for å holde din overbygg intakt og skade-free. Fjerne vann og is ved hjelp av en pumpe for å hindre isen slicing gjennom dekselet. Holde vannet på et minimum hindre is i å bygge opp på toppen. Sikre din svømmebasseng cover over svømmebassenget for å hindre at vind og regnvær rive det. Når vinteren er over, må du rulle din dekker pent og oppbevar den bort når den ikke er i bruk.