Forskjellige deler av en korn-anlegg

February 12

Forskjellige deler av en korn-anlegg

Corn er innfødt til Amerika. Christopher Columbus først oppdaget korn på Cuba, og deretter tok den tilbake til Europa. Mens USA vokser hovedsakelig tre typer korn, forstås de vanligvis er gulaktig farge ørene av korn som er vanligvis spist av cob. Uansett variasjon, maisplanter har de samme grunnleggende delene og plante struktur.

Dusk

Nedenfor er den mannlige delen av blomsten. Det sitter på Stopp av anlegget og tiltrekker bier og andre insekter.

Stengel

Korn stilker er hoveddelen av anlegget. Avhengig av variasjon, stilken kan vokse flere fot høy og er ganske solid. Stilken er relativt stabile fordi det må støtte ørene av korn.

Blader

Som noen plante, kan maisplanter ha mange blader på stilken. Bladene kan være lang og vanligvis vokser opp litt før den kurver i en nedadgående posisjon.

Silke

Silke er del av den kvinnelige delen av anlegget blomst. Den vokser opp på toppen av cornhusk kan være farget grønn, gul eller brun, avhengig av korn variasjon.

Skrelle

Skall er de grønne bladene rundt korn ørene. Disse bladene beskytte kjernene av korn, hvilke er spiselige delen av anlegget.

Øre

Korn ører omfatte silke, skrelle, kjerner og cob av mais anlegget. Høsting ørene oppstår når plantene modnes.

Røtter

Maisplanter har to ulike deler av røtter. Prop røttene vokser bare på toppen av jorda mens crown røttene er under jorda.