Forskjeller mellom takstoler & rammer

October 20

Forskjeller mellom takstoler & rammer

Takrammeverk har utviklet seg gjennom årene. Mest moderne bolig gavl tak installeres ved hjelp av ferdighus takstoler, som tilpasningsvennlig trekantet rammer som tjener samme formål som tradisjonelle sperrene og bjelkene. Stick innramming, eller av styret, brukes fortsatt i noen tilfeller. Hovedforskjellene har å gjøre med metoden og enkel installering.

Stick innramming

Tradisjonelle pinne innramming består av: sperrer, som vinkel opp å danne toppen; bjelkene, som går vannrett under sperrene å knytte veggene sammen og danner rammen for loftet gulv; og taket på nivået under taket. I denne metoden er hvert bord kuttet og satt på plass, med hele rammen blir holdt sammen med en enkelt ridge bord eller ryggraden gjennom hvert par av sperrene.

Takstolene

En takstol er en prefabrikkerte triangulær ramme som tar plassen til de gamle sperrene og bjelkene. De to øverste diagonalene kalles øvre ledninger. Lavere vannrett stykket kalles lavere ledningen. Senteret er støttet av en loddrett spenne som er kjent som kongen innlegget. Diagonal oppkvikkende som går i vinkel ut fra dette innlegget kalles webbing. Skjøter mellom medlemmene er laget med flat kryssfiner eller metallplater, kjent som gussets.

Installasjon

Takstoler, er hver ramme satt på plass, 24 tommer fra midtpunkt til midtpunkt. De er festet til veggen lokket med en metall orkanen brakett. Toppen av sperrene holdes på plass av terrassebord som er installert direkte over dem, med en midlertidig ridge bord holde dem på plass før terrassebord er fullstendig installert. Sperrene knyttes på toppen av veggen, ofte plassert på et hakk kalt en "fuglen munnen" riktig montert. Bjelkene er stod på kanten på veggen cap.

Fordeler og ulemper

Takstoler er vanligvis bygget av nettstedet og kan installeres raskt, slik at en hele taket kan innrammet og pyntet på mindre enn halve tiden nødvendig for tradisjonelle pinne innramming. De er noe dyrere å kjøpe. Dette er vanligvis oppveid av flere dyktige arbeidskraft kreves for å installere pinne ramme tak. Takstoler anses sterkere enn pinne tak, men kontinuerlig taket strålen legger noe styrke pynteborder pinne. Stick rammer er kan bygges fra standard dimensjonale trelast og kuttet og installert på nettstedet, som kan gjøre dem mer praktisk når takstoler ikke er lett tilgjengelig.