Forgården landskapsarbeid for nybegynnere

August 28

Forgården landskapsarbeid for nybegynnere

Forgården landskapsarbeid øker ditt hjem panikk ved å lage en visuelt behagelig visning for besøkende og de som passerer hjemme. Selv en begynnelsen landscaper kan utvikle en forgård landskap som tjener oppmerksomhet fra naboene. Du trenger oppmerksomhet på detaljer og en solid landskapsarbeid plan å bli hjemme i form.

Stil

Stilen og utformingen av hjemmet spille en stor rolle i valg av landskapsarbeid. Vis din over gaten for å få en følelse av stil og karakter. Se på din nåværende landskapsarbeid for å finne ut hvor godt det flyter med stilen i hjemmet. Merk områder som trenger den mest forbedringen, enten på grunn av mangel på vedlikehold eller en-stil.

Plen

Et godt velstelte plenen gjør et stort inntrykk på en home panikk. Plenen dekker en stor del av mange hjem landskap, noe som gjør det til en svært merkbare. Gresset er ikke klippes regelmessig eller er full av ugress reduserer hjemmet er visuelle. Gjødsling plenen regelmessig forbedrer utseendet på gresset. Vanning gresset under tørre perioder holder det ser sitt beste. Opprettholde regelmessig klipping for en plen at øker dempe appell.

Landskapselementer

Det er mange mulige landskapsforming elementer å vurdere for forgård. En dekorativ innhegning kan legge balanse og et samlingspunkt. Mange alternativer er tilgjengelige i dekorative gjerde, fra rustikke splittet rail gjerde til tradisjonelle hvite stakittgjerder. Et hjørne aksent gjerde er et alternativ for å markere en hjørne blomst seng eller for å definere kanten på eiendommen.

Blomsterbed fortsatt et populært valg for å øke panikk. Det store utvalget av blomstrende planter tilpasset ulike personligheter og dekorere stiler. Blomsterbed legge til farge og tekstur til forsiden av hjemmet. Installere höyre til surround blomsterbed for ekstra panikk. Kombinasjonen av mulched blomsterbed og höyre oppretter et rent, profesjonelt utseende i landskapsarbeid.

Den rike grønne toner og naturlige skjønnheten av trær og busker legger du til visuelle i hjemmet. Busker linje ofte hjem og fortau. Velg trær basert på utseende og modne høyde, spesielt hvis plassen er begrenset.

Lage en Plan

Når du har vurdert landskapsarbeid mulighetene og vurdert gjeldende landskapet, opprette landskapsarbeid planen. Tegne en skisse av hjemmet. Legge til i de ulike elementene på tegningen for å få en følelse av hvordan det ferdige produktet vil se ut. Start med den grunnleggende utformingen av gården, skille mellom plener, blomsterbed og mulched områder. Legge i som blomster, busker og landskapet belysning.