Fordelene av Aboveground bassenger

November 28

Fordelene av Aboveground bassenger

Under sommermånedene er ta en dukkert i en bakgård svømmebassenget en ideell måte å kjøle seg ned og slappe av. Hvis du vurderer å legge til et hjem, kan du viker unna en aboveground modell fordi de er ofte tenkt på som en billig, spinkel utseende. Det er imidlertid flere fordeler ved å installere en aboveground basseng som gjør det et levedyktig alternativ. Faktisk, avhengig av oppsettet på gården, budsjett og livsstil kan en aboveground basseng faktisk være en bedre passform for hjemme enn en inground basseng.

Kostnader

En av de viktigste fordelene av en aboveground basseng er kostnadene. Aboveground bassengene er mye billigere å kjøpe og installere enn inground modeller, om konkrete prisen kan variere i størrelse, materiale og funksjoner. I mange tilfeller kan du finne en aboveground basseng som koster mindre enn prisen involvert i bare grave hull for en inground basseng. Aboveground bassengene er vanligvis rimeligere å opprettholde også fordi de ikke krever samme overflatebehandling og reparere arbeid, for eksempel fylle sprekker og fikse avløp lekkasjer, at mest inground basseng krever over deres lifespans.

Størrelse

Hvis du har en liten bakgård og lenge for et svømmebasseng, kan en aboveground modell være ideell tilpasning. Mens de er tilgjengelig i en rekke størrelser, er mange aboveground bassengene kompakt. Forgård, kan du sannsynligvis passer en aboveground basseng og fortsatt har plass til ekstra tunet møbler eller tilbehør. En aboveground basseng er et spesielt effektivt alternativ for byen boliger, hvor mye er vanligvis svært små og det er ikke mye plass mellom hjem. Hvis du har en ekstremt undersized tunet, kan du velge et basseng som du kan blåse opp så du kan bare deflate den når den ikke er i bruk.

Enkel installering

Avhengig av hvilken type og stil, kan en inground basseng ta alt fra to til åtte uker å installere. På den annen side, en aboveground basseng er bestilt forhåndslagde og krever mye mindre grave. Som et resultat, kan det installeres i så lite som flere timer, med de fleste modeller krever ikke mer enn en dag å bli satt på plass. Mange aboveground bassengene kommer med terrassebord festet, slik at du ikke trenger å vente på en kortstokk skal bygges.

Bærbar

En inground basseng er et fast innslag i hagen din, så det må fylles ut hvis du vil fjerne den, og du kan ikke ta den med deg når du flytter. En aboveground basseng er imidlertid kunne demonteres, så du kan ta den med deg hvis du flytter til et nytt hjem, eller du kan flytte den til et annet sted i hagen din hvis du foretar forbedringer. Du kan selv velge å demontere bassenget i vintermånedene hindre slitasje og installere det våren når du planlegger å bruke den igjen.