Flytte planter inne For vinteren

August 12

Flytte planter inne når de har vokst i gården hele sommeren gir utfordringer, men det er ikke umulig. Det krever å endre dine forventninger for vekst og kraft som i økende forhold bare ikke kan matche varmen eller lys sommersolen. Forvente å stanse vekst for kort tid og å miste noen av sommeren farge, men ikke gi opp på dem før de har hatt tid til å justere vilkårene inne i hjemmet. Med oppmerksomhet og omsorg bringes planter som tilbringer sine somre utenfor inn for vinteren med bare minimal tilbakeslag.

Instruksjoner

•BEGIN prosessen med å flytte planter inne godt før dagene vokse også kult. Hvis natt temperaturer begynner dukkert 55 grader eller mindre, er det tid å starte flytter plantene innsiden. Selv om det ikke kald nok ennå for frost, er det kaldt nok til stunt sin vekst.

•Gå dem gradvis. Hvis du har en veranda eller skur, gjør dette til en pit stop mellom gården og ditt hjem. Det gir ly fra kjølig vind og kalde natt temperaturer uten en drastisk endring i temperatur for plantene.

•Sett-potten dem i egnet Potter for hjem, hvis det er nødvendig. Fjerne anlegget fra eksisterende potten ved å slå den på sin side og trykke forsiktig. Gli anlegget i håndflaten av hånden og riste forsiktig for å fjerne overflødig jord fra røttene. Forsiktighet for ikke å skade unge røtter. Plasser anlegget i nye potten til den opprinnelige jord linjen og pakke ned fast. Vann til å opprette jevnt fuktig jord. Stedet i et kjølig hjemme i filtrert sollys for å justere inn voksende forhold. Gradvis flytte dit, være forsiktig med å utsette anlegget til drastiske temperatur endring.

•Ta stammer borekaks fra planter som har blitt for stort til å flytte innenfor. Bare klippet flere deler av ny vekst og Legg i et glass av ferskvann. Sitter på en solfylt vinduskarmen og vente på røttene til skjemaet. Tiden det tar vil avhenge av anlegget, men mest vil begynne å vise røtter innen en uke. Potten i Universal potting jord når røtter er velformede.

•Expect noen blad miste for et par uker. Dette er normalt. anlegget vil snart sprette tilbake fra flyttingen. Bare kaste blader og fortsette å ta vare på anlegget som vanlig.