Flytte Over en måneds periode til et nytt hjem

February 5

Flytte Over en måneds periode til et nytt hjem

Flytte til et nytt hjem kan være spennende men stressende. Rekke ordninger må gjøres for å sikre en smidig overgang fra ett hus til en annen. Hvis du har en måned å flytte til ditt nye hjem, dette er nok tid å forsikre ingen ansvar er ugjort, men det er viktig å holde orden. I ukene frem til den store flyttingen, holde en sjekkliste for å holde deg på sporet.

Instruksjoner

•Lag en bevegelig budsjett. Mellom bevegelige lastebil kostnader, innskudd, innpakning forsyninger og aften dekorere ditt nye hjem, får de ekstra kostnadene flytter til et nytt hjem fra deg. Ta forsiktig kontoen utgifter og sette grenser for kostnadene til å holde deg på sporet.

•Ta lager alt du bringer med deg til det nye hjemmet. Donere eller Forkast alle elementer som du ikke har tenkt å ta med deg. Har et verft salg å kvitte seg med elementer du ikke lenger vil holde redusere bevegelige byrden og tjene litt ekstra penger.

•Reserve bevegelige lastebil eller tilhenger. Fire uker før bevege forskning priser og alternativene som er tilgjengelige i ditt område. Å avgjøre hvor stor en lagring lastebil vil du trenger, se på hvor mye møbler og eiendeler du tar med deg. Lagring selskapet kan vanligvis foreslå en størrelse for dine behov.

•Start pakking opp elementer så tidlig som en måned før flyttedagen. Skille eiendeler inn i kategorier etter type, som retter, sengetøy og elektronikk. Start med pakking unna sjelden brukte varer og gå videre til vesentlige som dagen nærmer seg.

•Notify postkontoret om adresseendringen. Hvis du har noen abonnementer, kan du varsle dem direkte. Banker, familiemedlemmer og leger bør også kontaktet og varslet om den nye adressen å sikre en problemfri overgang i din korrespondanse.

•Anrop din nytte tilbydere og planlegge tjenesten turnoffs gjeldende hjemme. Planlegge nøye slik at du ikke mister service under flyttingen. Også ringe verktøyet leverandørene for ditt nye hjem har tjenester aktivert før du forventer å gå i.