Floormate instruksjoner

March 22

FloorMate er navnet på en linje med hard overflate gulv rengjøringsmidler produsert av Hoover selskapet. Det er mange forskjellige modeller av FloorMates, med ulike funksjoner og forskjellige bruksanvisningen. Heldigvis disse instruksjonene er lett funnet på Internett, og de virker på samme grunnleggende prinsipper.

Introduksjon

FloorMate rengjøringsmidler kan vakuum, vask og tørk harde gulv samtidig. De inkluderer en komponent kalles SpinScrub børster som ord Hoover nettstedet, gjengir gulv "hender og knær ren." Du kan bruke FloorMate som et vanlig vakuum eller skrubb gulvet med renhold løsning og vann også.

Bruk

For å begynne bruk av FloorMate, første trykk ned hånden slipper pedalen på bunnen av støvsugeren. Deretter Vend/på bryteren på støvsugerens side. Bruke håndtaket til å presse renere langs gulvet med hjulene på undersiden.

Det er en pedal på maskinens base, våt/tørr pedalen. Denne bestemmer vann om renn. Du kan gå på denne pedalen for å velge om du ønsker å utføre våt eller tørr rengjøring.

Det er en pensel kontroll bryter topp-foran av støvsugeren. For å bruke scrub børster, bla bryteren til "Våt SKRUBBE" posisjon. Dette vil redusere børster og gi dem rensemiddel. Å bare plukke opp uten skrubbing, bare Flytt bryteren til "Våt/tørr PICKUP" posisjon.

Rengjøringsmiddel

Rengjøring løsning tanken ligger på forsiden av renset øverst. Det er lett tas. Ta tanken til vask, fjerne hetten og bruke cap som et målebeger. Hell to unser renere i tanken. Hoover anbefaler Lysol gulvet rengjøring konsentrere eller gamle engelske Wood gulv rengjøring konsentrere seg. Hoover advarer mot å bruke furu eller løsemiddelbasert konsentrater. Fylle resten av tanken med varmt vann, erstatte hetten og setter tanken på sin plass.

Tømme tanken

Utvinning tanken ligger lenger ned på støvsugeren. Når den fyller, vil din FloorMate automatisk slås av. Når dette skjer, koble FloorMate og fjerne utvinning tanken, så tømme den ved å løfte låsen på toppen. Det er en filter-skjermen i tanken så vel som også må være ryddet og rengjort.