Flom & klimaanlegg

January 15

Klimaanlegg kan faktisk hjelpe hus gjenopprette fra en flom ved å fjerne fuktighet fra hjemmet etter vannet forsvinner. Klimaanlegget er imidlertid et elektrisk apparat som kan bli skadet av eksponering for vann. Riktige forberedelser før høyt vann kommer sammen med raske reparasjoner hvis enheten blir våt er nødvendig å få klimaanlegget i drift.

Flom forberedelse

Det er mange hus kan gjøre for å begrense skaden av en høy-vann-hendelsen. Slå av strøm til hjemmet inkludert klimaanlegget. Også slå av gass og vann til hjemmet. Kretser utsatt for vann kan kortslutte og skade apparatet og også utgjøre en risiko for brann. Sandsekk diker rundt klimaanlegget kompressoren kan også begrense skade.

Tørking utstyret

Bruke en hårføner eller andre luften blåser tørke motoren og kretser av klimaanlegget. Gjelde alle bevegelige deler, som vifter eller belter, for smøring olje. Bruke spray kontakt renere å ren og tørr alle elektriske forbindelser. Tørr både utendørs kompressoren og innendørs kondensatorenheten av sentrale klimaanlegget. Hvis du er ubehagelig arbeider med hvitevarer, kontakt en lisensiert oppvarming og avkjøling professional til å tørke ut klimaanlegget og få det publisert.

Fjerne ledningskanalene

Sentrale luftavkjølere bruk hjem luftkanaler for å flytte kjølig luft gjennom hjemmet. Flom vann accumulations i kanalen arbeidet kan føre til mugg og mugg og muggsoppsporer kan utgjøre et helseproblem. Rengjøring ledningskanalene helt før du starter klimaanlegget er avgjørende for sikkerheten til hjemmet og dens innbyggere.

Elektrisk

Før klimaanlegget kan startes, må hjem elektrisk tjenesten gjenopprettes. I alvorlig flom situasjoner krever dette en inspeksjon av en godkjent elektriker før strømmen er gjenopprettet.