Flislagt gulv renere DIY

December 26

Flisgulv er ideelle for kjøkken, bad, entryways og mange andre steder i hjemmet. Hyllene på markedet er oversvømmet med damprensere for flisgulv, men disse produktene kan være kostbart og ofte inneholder sterke ingredienser. Velge en hjemmelaget flislagt gulv renere i stedet. Om du har vinyl, linoleum, keramikk eller stein fliser, kan du piske opp en gruppe med gulv renere produkter du sannsynligvis allerede har hjemme.

Instruksjoner

•Rengjør vinyl, keramikk og linoleum gulv med en blanding av 1 gallon varmt vann og 1 kopp hvit eddik. Bland det godt, deretter bruke blandingen til damp mopp gulvet.

•Kombiner 1 gallon varmt vann med en capful i rubbing alkohol for en alternativ blanding ren vinyl, keramikk og linoleum gulv. Denne løsningen fungerer spesielt godt hvis grout er skitten eller flekket.

•Bruk varmt og såpevann vann å feilfri stein gulvfliser. Bland 1 gallon varmt vann med noen dråper mild oppvaskmiddel. Bland det godt, så skrubb eller tørke steinfliser og grout med blandingen. Rense gulvfliser med vann, og tørk dem omgående.