Fjerne skinner fra kjelleren trappen

September 11

Fjerne skinner fra kjelleren trappen

Mest kjelleren stair rails er knyttet til en brakett som skrus inn veggen med veggen ankere. Du kan fjerne en kjelleren trappen rail å erstatning, reparasjon eller male det. Siden kjelleren trappen kan være et farlig sted hjemme, spesielt for eldre, er det viktig at skinner ikke faller inn i en tilstand av forfalt. Du kan fjerne skinner fra kjelleren trappen ved hjelp av en enkel prosedyre som krever litt tid og innsats.

Instruksjoner

•Skjære rundt foten av parentesene hvis de caulked eller malt etter å være sikret med deres skruer. Dette ekstra trinnet sikrer at veggen ikke blir skadet når parentesene fjernes. Bruke et verktøy kniv kuttet caulk eller maling, ta vare ikke for å skåret i gips eller annen overflate som klammeparentesene er tilknyttet.

•Fjern skruene som fester skinnen til braketten starter på toppen av skinnen. Det er vanligvis enklere å fjerne skinnen først og fjern deretter brakettene fra veggen. Løsne skruene bruke riktig type skrutrekker avhengig av skruene brukes. Ha noen avholde skinnen som du fjerne skruene for å sikre at det ikke faller.

•Skru hver brakett og fjerne den fra veggen.