Fjerne neglelakk fra malt tre

March 15

Fjerne neglelakk fra malt tre

Polering neglene hjemme er en fin måte å unngå dyre spikeren salonger. Hvis du er klønete, men kan male neglene hjemme føre til ulykker og søl. Bruke litt hardt arbeid og de riktige verktøyene til å gjenopprette dine møbler. Fjerne neglelakk fra malt tre kan være vanskelig, men det er mulig med riktig teknikk.

Malt tre

Tre er naturligvis mer porøst enn andre materialer, og malt tre er intet unntak. Porøs naturen av tre er det som gjør det vanskeligere å kvitte seg med polsk flekker. Selv om det har lykkes å fjerne mesteparten av på neglelakk, vil det trolig være en hake igjen; du må ta den med maling.

Sparkel

En effektiv måte å fjerne neglelakk fra malt trevirke av skraping den av. Start med mykgjørende på neglelakk med en varm washcloth. Bruk en plast sparkel til å skrape av polske. Det må være en plast sparkel, ellers er skade tre.

Rødsprit

Stryke på neglelakk med rødsprit. Det vil ikke fjerne maling, forutsatt at du ikke holde det på tre overflaten lenger enn ett eller to minutter. Rødsprit gjelder en klut og tørk flekken til den er borte. Hvis det ikke kommer noen få minutter, kan du prøve en annen metode.

Sandpapir

Prøv skrubbing flekken av med sandpapir bare når andre metoder ikke fungerer, som den har størst potensial for å skade malt tre. Skrubbe fast men sakte å fjerne på neglelakk. Dette er en av de mest effektive måtene å fjerne en neglelakk flekk.