Feilsøke en Ryobi RLT30CD

October 30

RYOBI er felles merkenavnet av elektroverktøy for dine verksted, hage og rundt huset. RL-T30CD er en streng trimmer som er utformet for å klippe bort ugress og sette prikken rundt kantene av utskriftsjobben plen klipping. Den bruker en tynn plast linje eller streng nederst som pisker rundt i en høy hastighet. Strengen skiver med ugress og gress uanstrengt, og er et godt tillegg til landskapsarbeid verktøy. Feilsøk små problemer selv før du fremskynder klippeverktøyet for vedlikehold.

Instruksjoner

•Bytt gnisten plugger og prøv skyve primer pære en håndfull ganger hvis klippeverktøyet ikke vil starte.

•Rengjør ut en oversvømmet motoren ved å fjerne tennpluggen og roterende klippeverktøyet så hullet pekte på bakken. Flytte choke på kjører mann-symbolet og trekk snoren 10 til 15 ganger.

•Skjære lengre gress fra toppen til bunnen i stedet for omvendt hvis gresset brytes rundt strengen bolig- og skaftet av klippeverktøyet. Prøv også å snu det til full gass for mer kraft.

•Lubricate kutte strengen med silikon. Trykk ned på spindelen og trekke mer ut eller fjerne det fra spolen helt og spole den hvis linjen ikke er fremme.

•Locate tomgangen skru på forgasseren. Vri det med klokken Hvis maskinen starter, kjører og akselererer men ikke inaktiv.