Feilsøke en H2O moppen

January 4

Feilsøke en H2O moppen

H2O mopp er produsert av Thane USA. I hovedsak en damp renere for din flat hjem overflater, den bruker damp å våt og rense overflaten og et engangskamera eller mikrofiber klut leder som du skrubbe, ren og tørr overflaten. Selskapet tilbyr tre forskjellige modeller fra desember 2010: H2O mopp originalen, H2O mopp Ultra og H2O moppen X 5. Hvis du støter operative spørsmål med disse modellene, anbefaler Thane USA noen feilsøkingstrinn ta før du kaller dem for støtte.

Instruksjoner

•Bytt pad med en tørr disponibel eller mikrofiber pute. Thane advarer at du bør vente til puten er kjølig å ta før du fjerner den.

•Vri av H20 mopp og tillate enheten og vannet kan avkjøles. Dislodge vannbeholderen og kontroller at det er innenfor akseptable fabrikk-merket å forhindre lekkasje eller mangel på steam. Sett vannbeholderen.

•Vri på H2O mopp og vente på det røde lyset å slå grønne før du bruker funksjonen steam.

• Kjør steam på den H2O tørke i to til tre minutter i en vask å løslate noe brunt vann før første bruk eller etter en lang periode uten bruk.

• Kjør en syklus av damp i vasken i en del hvit eddik til to deler vann i vannbeholderen fjerne lime omfanget buildup. Kjøre damp til vanntanken er tom, som bør ta 10 til 15 minutter, s ifølge Thane USA. Gjenta etter behov å fjerne lime skala, og skyll ut vannbeholderen grundig med kaldt vann og kjøre en siste steam-syklus med bare halvparten en vanntank friskt, kaldt vann for å rense systemet.