Feilsøke en firkant-D pumpe press bytte

September 13

Feilsøke en firkant-D pumpe press bytte

Square-D pumpe trykkbrytere brukes til å aktivere vannpumper og av for å opprettholde angi celleområder press i vann. Trykket bytte inneholder en membran som registrerer trykket i systemet gjennom et rør eller rør koblet til vannforsyning røret. Bevegelse av mellomgulvet fører du åpning eller lukking av elektriske kontakter som kontrollerer tilførselen av elektrisitet til pumpen motor. Trykkbryter Square-D pumpen er en grå boks som er normalt montert til (eller nær) vannforsyning rør, og det har en elektrisk kabel eller kanal tilknyttet seg.

Instruksjoner

•Kontroller at pumpetrykk bytte har en elektrisk forbindelse. Kontroller at plasseringen av bryteren elektrisk isolasjon for trykket bytte eller pumping systemet er "På" og at strømbryteren ikke er blåst gjør. Tilbakestille breaker eller slå til "On" hvis nødvendig. Teste pumpen for å fastslå om det fungerer.

•Vri på den elektriske strømforsyningen til trykket bytte, og sikre at det forblir av mens du arbeider på bryteren. Bruk en liten flatt blad skrutrekker til å fjerne trykket bytte dekselet. Kontroller elektriske ledninger er riktig koblet til terminalene. Kontroller bryteren kontaktene for brenning (misfarging) eller brudd (med en lommelykt hvis nødvendig). Fikse ledningen tilkoblinger hvis aktuelt. Dårlig kontakter må repareres eller bryteren må byttes. Installere dekselet, og slå den elektriske strømforsyningen igjen hvis bryteren brukes.

Sette inn en trykkmåler på vannforsyningen linje om nødvendig (en kan allerede være installert) til å måle vanntrykk i systemet. Close stengeventilen nedstrøms av trykket bytte. Les vanntrykket på måleren. Hvis det under lavt trykk (pumpen på) innstilling og pumpen fungerer ikke, bruker manuell overstyring-bryteren på siden av trykket bytte (eller en annen overstyring) slå på pumpen. Se måle for å se hvor pumpen slås av. Åpne stengeventilen og en tappekran, og at vanntrykket å blø av. Registrere trykket når pumpen slås på, hvis det gjør. Hvis pumpen ikke slår tilbake på, er bryteren defekt.

•Review pumpe operasjonen som i trinn 3. Hvis bryteren poeng er ikke hvor de skal være, bryteren kan være innstilt eller sensor havnen i bryteren eller sensing røret kan være tette. Lukk sensing tube isolasjon ventilen, og fjerne røret ved hjelp av en åpen fastnøkkel vises. Inspisere røret og sensing porten for tilstopping. Rense røret, og deretter Fjern rusk fra sensing porten. Installer sensing røret, og kjøre Fjern trykket i trinn 3. Hvis bryteren punktene er feil, må press bytte lav - og høy - trykk innstillingen justeres.

Tips og advarsler

  • Tapp trykkmåleren lett for å sikre at den leser riktig.
  • Gjør dobbelt sikker på at elektrisk strøm er av når de elektriske delene bryteren er utsatt. Avløp er jordet, så berøre en live elektriske komponenter kan være svært farlig. Du kan bruke en elektriker arbeid innenfor bryteren eller fjerne den.