Feilsøke en Firex røyk 1218 Alarm

May 31

Firex 1218 røyk alarmen er en grunnleggende fastkoblet modell som elektrisk linje makt skal fungere, selv om den har et batteri for kortsiktige, beredskap sikkerhetskopier bruk. En feil Firex røyk alarm vil ikke oppfylle sin plikt til å beskytte din hjem; Videre er falsk alarm og andre lyder gjør det irriterende og potensielt farlig. Feilsøke Firex røyk alarmen for å oppdage hva problemet er så det kan rettes.

Instruksjoner

•Trip strømbryter på sikringsskapet å avvikle til Firex røyk alarmen hvis det grønn lyset ikke er på. Tvinn alarmen av montering base. Fjern kategorien koblet til ledningene som går inn i hullet fra sporet på baksiden av alarmen. Rist en kan elektrisk rengjøring/smøring spray i fem sekunder. Spray sporet i to sekunder. Sett inn kategorien og vri alarmen på basen. Gjenopprette elektrisk kraft, og kontroller at det grønn lyset er nå på.

•Trykk på "Smart"-knappen på siden av en Firex 1218 røyk alarm som blå og røde lysene blinker ikke. Slipp knappen når det gule blinker. Flytt unna som horn lyder i noen sekunder. Blå og røde lysene på alarmen vil nå fortsette deres en gang-per-minutt blinkende sekvens som betyr alarmen er tilbakestilt og fungerer riktig.

•Trip strømbryter på sikringsskapet å avvikle til Firex røyk alarmen ved å trykke på knappen "Smart" høres ikke alarmen. Skyv batterikammeret på alarm åpne. Ta ut batteriet og sette inn et nytt batteri. Lukk døren. Trykk "Smart" lyd Hornet og tilbakestille alarmen.

•Twist alarm dekselet fra røykvarsler ved å trykke på knappen "Smart" høres ikke Hornet. Rengjør av sensoren alarmen med et utbrudd av komprimert luft. Blåse ut åpningene i dekselet med trykkluft. Tvinn alarm dekselet tilbake på røykvarsleren. Trykk "Smart" lyd Hornet og tilbakestille alarmen.