Fastslå om huset er i en flom sone

October 31

Den føderale sosialtjenestene eller FEMA, vurderer risikoen for flom for hvert område i USA. Disse områdene, kalt flom soner, gis en risiko nivået høy, middels eller lav. En flom sone med høy risiko for flom er kalt spesielle flom fare område eller SFHA. Fastsette risikoen av skaden til en bestemt egenskap hjelper deg med å bestemme hvorvidt å kjøpe eiendom eller kjøpe flom forsikring; Derfor er det lurt å finne ut graden av risiko i sonen.

Instruksjoner

•Gå til den offisielle nettsiden til National flom forsikring Program, FloodSmart.gov. Finne "Ettrinns flom fare profil" boksen til høyre på websiden. Det er med spørsmålet "Hvordan kan jeg få dekket?" vises tydelig.

•Tast din gateadresse, by, stat eller territorium og zip kode i de respektive delene. Velge "Ja" eller "Nei" etter ordet "Residential." Klikk på "Go"-knappen.

•Look for den grå boksen som sier "Eiendommens flom risiko." Ordene "høy" eller "moderat til lav" utheves avhengig av risikonivået til egenskapen du lagt inn i databasen.

•Examine den grå boksen rett under boksen risiko vurdering. Avgjøre hvor mye du må betale hvis du velger å kjøpe flom forsikring for egenskapen.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at standard Huseiere forsikringer ikke dekker flom forsikring. Hvis du velger å kjøpe en eiendom i en høy flom sone, må en egen politikk.
  • Unngå forutsatt at du ikke trenger flom forsikring hvis risikoen for flom er lav. En lav risiko betyr ikke at det er ingen risiko. Du kan kjøpe forsikring for eiendom i lav risikoområder for sjelefred.