Fakta om det nasjonale blomsten av Ecuador

December 12

Fakta om det nasjonale blomsten av Ecuador

Rose er det nasjonale blomsten av Ecuador. Ecuadorianske roser er kjent for sin store blomstring, som oppstår i 60 varianter i forskjellige farger og nyanser av rød, rosa, gul, lilla og lavendel. Ecuadorianske roser har dype grønne stilkene som er lang og rett. Dette gjør dem spesielt bra for visning i høy vaser.

Dyrking egnethet

Ecuador ligger på ekvator, hvor den mottar lys i 90-graders vinkel. Varmt, tørre dager og kjølige netter, med fruktbar vulkansk jord i Andesfjellene, gjøre for perfekte forhold for voksende roser. Mange bønder som tradisjonelt brukes deres land for dyrking av poteter, mais, hvete og andre grønnsaker solgt sitt land til blomst industrien.

Cut Blomster industrien

Ecuador har flere attributter som gjør det til et godt sted for blomst industrien til å utvikle. Ecuador har perfekt vær for dyrking av blomster og en stor bestand av fattige mennesker som er villige til å arbeide for lav lønn. I 1991, ble Andean Trade preferanse loven vedtatt for å utvikle en levedyktig økonomisk infrastruktur som ville fraråde narkotikahandelen. Da denne loven vedtatt, utvidet blomst handelen over hele verden. USA ble en av de viktigste reisemålene roser ble en lønnsom virksomhet og en av de viktigste eksportene for Ecuador. Denne virksomheten nå bringer i en årlig omsetning på $250 millioner.

Fordeler til Ecuador

Noen av fordelene av rose er 60.000 jobbene for de som trenger arbeid. Kvinner utgjør 70 prosent av blomst arbeiderne og har utviklet uavhengighet og økonomisk empowerment. Overskuddet fra blomst virksomheten har gjort penger tilgjengelig for forbedring av landets infrastruktur med skoler og veier som de ikke hadde før. Færre mennesker er involvert med narkotikahandel og mer er involvert med legitime bedrifter.

Detriments

Blomst industrien har noen bestemt ned sider for landet i Ecuador. Siden det er ingen regler og mangel av miljømessige politiet, bruker rose industrien giftige plantevernmidler, plantevernmidler og soppmidler som er kjent kreftfremkallende. Mange arbeidere som arbeider i disse usikre miljøer lider med utslett, luftveisproblemer, øyeproblemer, premature fødsler og aborter absolutt forårsaket av deres dårlige arbeidsforhold. Disse kjemikaliene forurenser vannet, jord og miljø.

Økologiske Rose bønder

Noen industri eiere er oppmuntrende økologisk landbruk. Økologiske steg bønder dyrke roser uten giftige kjemikalier og plantevernmidler. Noen bønder gi et fond til fordel for sine arbeidere, som inkluderer barnehager og utdanning for Arbeiderens barn. Andre organisk selskaper tilbyr utdanning til nonorganic bønder, instruere dem om metoder for vokser lønnsomt roser ved hjelp av miljøvennlig gjødsel. De fraråder bruken av giftige plantevernmidler og herbicides i veksten av sine blomster.