Eviggrønne trær med kjegler

November 17

Eviggrønne trær med kjegler

Koner av eviggrønne trær har ofte dekorativ verdi, men i mange tilfeller de føre kull under treet samt en fare når du klippe plenen. Noen er veldig stor og iøynefallende, som kongler sukker furu (Pinus lambertiana), mens andre er små og lite konsekvens til landskapet, som koner av svart Gran (Picea mariana). Mange ganger, starte koner én farge, bare for å snu en annen idet de modne på grenene.

Grantrærne

Den serbiske Gran (Picea omorika) er en stor eviggrønt tre som er innfødt til Europa, men tilpasset amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet sone 4. Det oppnår høyder på 100 fot, men dens kjegler er ca 1 ½ inches lang. Serbiske Gran kjegler er lilla når de først utvikle, men slår rødbrun med tid. Kjegler på en Norge Gran (Picea abies) henge ned fra ender hengende grenene. Koner vokse til 6 inches lang og endre til lys skygge Brown når du starter en grønnlig farge.

Furu

Bosniske furu (Pinus heldreichii) funksjoner 3-6 tommers lang kjegler. De er en attraktiv nyanse av lilla-fiolett før du eventuelt tar på en brun farge. Bosniske furu, egnet for USDA soner 3 til 8, blir 70 fot. Det fungerer som en windbreak eller skjermen, men er nyttig som et prøven tre i åpent landskap. Koner av den sveitsiske stein furu (Pinus cembra), en potensiell landskapsarbeid verktøy for soner så kald som sone 3, værende på greinene for så lenge som tre år etter de modne. De gir deg med fiolett-brun farge i treet; Konglene er ovale til avlange, utvikle 3 inches lang.

Sypresser

Hinoki cypress (hvit obtusa) er en japansk arter vokser til 75 føtter som et dyrket landskapsarbeid tre, men godt over 100 i naturen. Sine koner er oransje-brun i fargen og består av åtte skalaer danner en avrundet form. Diminutiv koner feste på treet via en kort stilk. Hinoki cypress utfører dårlig i alkalisk jord. Globular, brun Konglene Alaska cedar eller Nootka cypress (hvit nootkatensis) opptil ½ tomme over. Koner av dette evergreen treet for soner som sone 4, hvor været er stadig fuktig, modne av sitt andre år.

Firs

En av funksjonene kjegler på grantrær er at de utvikler og vokse oppreist på grenene. Slik er tilfellet med 2 til 4 tommers koner av balsam fir (Abies balsamea). Dette evergreen treet vokser mellom USDA soner 3 og 6, der klimaet er kult. Konglene er purpur og de har en sylindrisk utseende. Koreansk fir (Abies koreana) kjegler er svært dekorative, bemerker Universitetet i Connecticut Plant Database. Cylinderlike Konglene er fiolett når unge men tan når eldre. De vokser 3 tommer lenge på denne kompakte fir, som vokser til ca 30 fot høy.