Er interiør House Painting trygt?

August 11

Er interiør House Painting trygt?

Interiør maleri er ikke en høy risiko aktivitet, men fortsatt finnes det noen bekymring flekker, som kan unngås med god planlegging og ved å ta noen enkle forholdsregler. Her er noen aktiviteter du trenger å betale spesiell oppmerksomhet til når du male innsiden av et hus eller bolig plass.

Ventilasjon

Når Maleri med latex eller oljebasert maling vil du sørge for at arbeidet ditt er godt ventilert, og at det er god luftsirkulasjon, for selv disse brukte kan maling bli en irriterende hvis de er i et trangt sted. Alltid åpne uansett windows du kan og ikke vær redd for å bruke en fan for å hjelpe luftsirkulasjon.

Stillas

Når riktig installert stillas er nesten alltid tryggere enn jobbe på en stige fordi stillaser har et stort gulvareal å arbeide. Ikke vær redd for å leie stillas fra en nærliggende utleie center hvis du har høye tak. Noen indre områder er best igjen å profesjonelle entreprenører høye tak over trappetrinn tilfeller.

Trinn stiger

Trinn stiger skal bare bruke brukes for å male små områder med trim rundt vinduer og dører. Kontroller at din maling forsyning er sikkert trygt til stigen før du klatre opp trinnene.

Støv

Støv kan være den mest plagsom og minste forventet faren, spesielt i en gammel bygning. Rengjøre en gammel bygning (Dette inkluderer tak, vegger og noen ganger etasjer) med såpevann vaskemiddel og skyll før maling. Har du til sand vegger og tak, bruk en støvmaske for profesjonell kvalitet og aldri sand gamle bly eller asbest maling.

Bly og asbest

Hvis gamle bly eller asbest paint finnes i stua, er det første trinnet å konsultere lokale byggforskrifter og/eller fagfolk som det beste løpet av handlingen. Noen ganger disse materialene kan være malt, men tilstedeværelsen av sprukket eller løs maling nødvendiggjør vanligvis fjerning av den gamle malingen.

Spesielle maling

Noen materialer som epoxy- eller lakk-basert maling er best brukt når bruk damp maske. Noen mennesker føler bedre hvis de bruker en damp maske i et område med oljebasert maling.