Er det vanskelig å vokse blomster?

October 17

Er det vanskelig å vokse blomster?

Blomstene vokser i årlige og flerårige varianter, og så vokse for en sesong eller mange år, henholdsvis. Selv om noen blomster presentere store utfordringer, mest bare kreve at gartnere følger deres voksende behov.

Varianter

Begynnelsen gartnere bør starte med enkle blomster som ettårige eller stauder. Begonier, marigolds, tusenfryd, petunias og posies er lite krevende blomster bra for nybegynnere.

Grunnleggende

De fleste blomster gjør godt med en tidlig vår start. Begynnelsen gartnere bør Kjøp friske blomster fra en barnehage og starte dem i sine hager etter de siste frost.

Økende krav

Blomster trenger ulike nivåer av solskinn til å blomstre og vokser, men alltid krever dyp, rik jord. Gartnere bør følge deres blomst krav om belysning, og bland raskt-drenering leirjord og organiske kompost i alle planting sted å gi sine blomster den rette starten.

Vedlikehold

I vekstsesongen krever de fleste årlige og flerårige blomster konsekvent vanning. Gartnere bør følge et anlegg individuelle vanning behov å holde jorda fuktig nok og gi blomster hva de trenger å blomstre.