Er det noen midlertidige fikser å en liten lekkasje på en skjerm hus med asfalt taktekking?

February 16

Er det noen midlertidige fikser å en liten lekkasje på en skjerm hus med asfalt taktekking?

En skjermet struktur lar som en bakgård vist hus eller en inngjerdet uteplass deg nyte utendørs uten bekymringsfull om mygg og andre forstyrrelser. Vær ikke bør være en plage heller, men når vist husets asfalt taket er sviktende, lekkasjer kan forstyrre din aktiviteter og fornøyelse. En rimelig gjør det selv midlertidig Fastsette arbeider før du kan få taket reparert.

Sporing dryppe

Asfalt Helvetesild er vanligste taket gulvbelegg for boliger. Ofte har uthusene som et skur, garasje eller skjermen hus den samme Helvetesild installert som hovedhuset taket. Det er mange grunner tårn har kjegleformet tak vil lekke, og kan være vanskelig å identifisere det korrekte ettall. Stedet hvor vann drypper fra innsiden kan være en avstand fra der vannet går inn taket på utsiden.

Negler og blinkende

Heldigvis er størrelsen på mest vist strukturer liten, noe som gjør det enkelt å nøye undersøke taket. Se etter negler som kanskje har dukket, tillater vannet renne direkte inne. Hvis du finner ett eller flere, erstatte neglene og legge en skvett av uretan taket belegg over spiker. Hvis taket har en ventil, så sjekk blinkende, som er metall under Helvetesild inventar, kanter og daler. Hvis blinkende er rustne eller ødelagt det til slutt må erstatning, men maleri en 1/4-tomme-tykk belegge av uretan taket belegg rundt området skal forsegle den av.

Erstatte Helvetesild

Hvis vinden har dratt en eller flere Helvetesild av, vil erstatte dem holde en liten lekkasje i sjakk til taket er nytt dekket. En lokal taktekking selskap kan gi deg en singel eller to leftover fra lignende farge tak. Det kan ikke være perfekt matchet, men for en midlertidig løsning på et skjermen hus, utseendet er ikke så viktig som å forsegle av hullet. Løft opp den omkringliggende helvetesild, sette det nye på plass og spikre det. Du kan legge et tynt lag av taket belegg under den nye og omkringliggende Helvetesild å holde dem nede og sel noen hull.

Komplett belegg

Hvis taket er gammel og asfalt er krøller seg opp langs kantene helvetesild, kan lekkasjen komme hvor som helst. Belegg hele taket med uretan taket belegg er ikke til å få stil poeng for beste utseende taket, men det vil forsegle alle fuktighet og lekkasjer før du kan ha hele taket erstattet. Bruk et belegg som oppfyller American Society for Testing og materialer D 6083 standard og vattpinnen det på tett med en stor børste, husk å dekke mellomrommene mellom at helvetesild.