Er det håp for meg Crape Myrtle som har toppet?

October 20

Arborists misbillige topping trær - å kutte av den øverste veksten - og de fleste gartnere avstå fra å gjøre. Crape myrter, eller Lagerstroemia indica, men så ofte lider denne uverdige at hagen forfatterne kaller det "crape mord." Hakking tilbake disse trærne drepe ikke dem direkte; Det fører til tette vekst som kan blomstre sterkt, men ofte flopper figurgrensene og ser hele året. Det er noe håp for rehabilitering, hvis du er tålmodig og lære riktig beskjæring teknikker.

Problemet

Det er ikke klart hvorfor crape myrter er så ofte målet for tre-topping. Kanskje ber deres relativt liten størrelse folk å behandle dem som busker. Eller kanskje gartnere som ser landskapet mannskap topp andres crape myrter tror dette er måten å rense dem. Selv om crape myrter blomstre på nytt treverk, trenger de ikke beskjæring å stimulere blomstrende. Topping dem i høst eller vinter er spesielt skadelig, advarer amerikanske nasjonale Arboretet. Du kan miste treet til kaldt vær fordi beskjæring før våren reduserer kaldt hardførhet.

Gradvis rehabilitering

Hvis din crape myrtle overlever topping, vil det produsere overdreven vekst når den bryter dormancy. En tilnærming til rehabilitere en toppet crape myrtle er å tynne ut mange spirer som vises på fødsler av hver trunk, slik at bare de sterkeste grenene. Fjern alle suckers som spire fra bakken, også. Fortsett slik at bare et par avdelinger å vokse på hver bagasjerommet hvert år. Det kan ta noen år på at treet skulle slutte å produsere denne uønskede veksten, men dette vil bidra til å forbedre treets utseende, samt bevare sin helse.

Desperate tiltak

Hvis topping alvorlig disfigures din crape myrtle, kan kutte alle stammene tilbake til innen et par tommene av bakken tidlig på våren og begynne på nytt lagre treet. Tynn mange spirer fra treets base til noen badebukser; tre eller fem vil produsere en behagelig figur. Tillate bare disse stammene å vokse hvert år. Fjern eventuelle nye suckers dukker opp fra bakken og klippe av sidegreiner hvis det er for mange eller hvis de er for nær bakken. Innen få år, vil du igjen ha et tre med en naturlig form.

Forebygging

Du bør kontrollere at ingen vil forplikte crape drap på din trær. Du kan starte ved å velge crape myrter som er riktig størrelse for liggende og sted dem så de ikke vokser for nært til strukturer, grenser eller kraftledninger. Utdanne noen frivillig eller ansatt hage hjelpere som topping er ikke bare unødvendig, men skadelig for crape myrter. Til slutt, riktig vedlikeholde din trær ved å fjerne bare skadet, død eller syke tre tidlig på våren. Beskjære av gamle blomster klynger eller frø hvis du lett kan nå dem, men det er ikke nødvendig å fjerne disse på større crape myrter.