Enkel hage ideer for gjennomsnittlig hjemme

April 18

Hager kan opprettes i front eller bakgårder i omtrent ethvert hjem, store eller små, legge naturlige skjønnheten til egenskapen og upping glede for dem tending disse hager. Disse hager trenger ikke å være komplekse, men ganske enkelt områder der planter kan plantes og vil vokse nesten utelukkende på sine egne.

Blomster

Grave et hull i gården der du vil hagen din. Fyll den med fersk skitt og matjord der. Noen blomster krever mer forsiktig slik at det er noen arter kan du plante i en enkel blomsterhage. Daylilys er lett å vokse, bare å være plantet i et område med sollys og vannet regelmessig, men også produserer vakre blomster. Svart-eyed Susans er tusenfryd, som aldri trenger å bli stelt utover vanning. Mange av disse blomstene er en god start på en enkel hagen.

Steiner og Rock-kantlinje

Definere hage plass ved som grenser med steiner. Steinene bør være relativt samme størrelse. De fungerer som en barriere for røtter prøver å vokse i eller ut av hagen, samt matjord fra hagen selv søl ut i resten av gården. Med større senger som kjører over midten av tunet, legge en rekke glatte flate steiner ned i sengen for folk å gå på, slik at de ikke klem planter eller jord hage selv.

Bregner og kaktus

Eksotiske ser planter som bregner og kaktus fylle en stor mengde plass i en hage, opprette skyggen for andre planter og trenger ikke mye vedlikehold å overleve. Disse plantene gjør en enkel blomsterhage se mer mangfoldig eller fremheve ulike deler av hagen, spesielt hvis de er plantet symmetrisk på motsatte sider av hagen fra hverandre. Bregner og kaktus er heller ikke utsatt for skadedyr, sykdommer eller dyr som vandrer gjennom hagen.