Energisparende landskapsarbeid for passiv solenergi hjemme

February 13

Energisparende landskapsarbeid for passiv solenergi hjemme

Passiv solenergi hentes direkte fra sollys inn i hjem og varme fanget ved hjelp av materialer som blokk og betong. For kjøling kontrolleres direkte sollys og varme absorpsjon gjennom skyggelegging og blokkerer solenergi bruk av planter og reflekterende materialer. Energisparende landskapsarbeid for passiv solenergi hjem inkluderer riktig plassering av trær og busker, bruk av bunndekkende planter og bruken av hardscape Pergola.

Instruksjoner

•Kontroller en grov skisse av eiendommen. Angir retningen på hjem på mye, og angi plasseringen av windows på hjem er utvendig. Bruk skissen som en guide for å velge planter og bestemme deres plassering, samt plassering for andre hardscape elementer.

•Velg urfolk, løvfellende trær for landskapet. Stedegne trær er innfødte i regionen og har tilpasset den naturlige sykluser av nedbør, frost og sesongmessige endringer. Løvtrær er de som mister sine blader om høsten og være nakne gjennom vinteren. Dette gir skygge i sommer, men tillate solvarme gevinst for hjemmet i vinter.

•Plasser høye, brede trærne så de skyggelegge sørlige eksponering av hjemmet i løpet av sommermånedene, særlig vekt plassere dem foran vinduene med høy varme gevinst.

•Plasser mindre, løvfellende trær i Nord, øst og vest. Konto for vekst av alle trærne over tid slik at du ikke plante dem for tett eller for nær huset.

•Velg lav vekst busker arbeide med tre plassering til å opprette vind kanaler og windbreaks. Vind "fange" breezes og lede dem mot hjemmet. Vind bryter avlede kalde vinder fra hjemmet. Plasseringen av trær og busker til direkte vind flyt, avhengig av regionen. Bestemme retningen vindene som blåser i forskjellige årstider eller kontakt ekspert miljø.

•Bruk en passende bunndekkende for regionen og landskap design. Plasser torv på steder med full sol og bruk bunndekkende i skyggelagte områder. Dette reduserer vannforbruk samt gir en avkjølende effekt i sommer.

•Legg en overdekket struktur, for eksempel en pergola eller veranda, til landskapet, plassere den tilstøtende solsiden av hjemmet. Bruk sortering eller andre flyttbare materiale for dekket. Når fjernet om vinteren, er varme gevinsten maksimert. Dekke i sommer for å minimere heten fortjene.

Tips og advarsler

  • Hvis bygge et hus, Velg en nord/sør retning og holde vinduene på øst- og sidene liten.
  • Plante trær 10 til 15 fot fra huset og sjekke med lokale bedrifter før graving.
  • Busker plassert nærmere hjemme reduser varmen gevinst av å holde yttervegger cool.