En liste over japansk Maple trær

October 15

En liste over japansk Maple trær

Japansk maple er et løvtre som vanligvis er dyrket som en dekorativ. Det er mange kultivarer å velge mellom, og de produserer løvverk i en rekke farger, inkludert hvitt, rosa og ulike nyanser av grønt. Velg japansk maple variasjonen som passer ditt hjem og din hage.

Inaba Shidare

Inaba Shidare ulike produserer levende rød-lilla blader som er motstandsdyktig mot falming gjennom sommeren. Det er en liten japansk maple som vokser mellom 8 og 10 fot. Det har store blader, og høsten, i går igjen til en strålende crimson. Det er en stående tre med grener som nedover.

Shantung

Shantung japansk maple ulike vokser mellom 35 og 30 fot høy. Når bladene kommer først, de har en lilla kastet til dem, og som de eldre, de slår en dyp, skinnende grønne om sommeren. Dens fallet løvverk varierer avhengig av Shantung. Det er en hardfør tre som tåler en lang rekke jord og betingelser.

Burgunder blonder

En burgunder blonder japansk maple tendens til å vokse til en full høyde mellom 10 og 12 fot høy, med grener som henge ned i bakken. Den har utseendet på en stor busk. I løpet av våren, når bladene vises først, er de rød-lilla. Som bladene eldre, skaffe de nyanser av grønt og bronse.

Sumi Nagashi

Sumi Nagashi japansk maple er et halvt stående tre med sterke grener som vokser å være opptil 15 fot høy. Når bladene vises først, de er purplish rød farge, og over sommeren de modnes til en mørk rød. I høst slår bladene crimson. Sumi Nagashi har grønne bark, som lar deg legge til vinteren interesse i hagen selv når treet er nakne.

O kagami

O kagami japansk maple når en full høyde på 15 føtter. I løpet av våren, bladene kommer i en purplish rød, og mens denne fargen opprettholdes gjennom sommeren, det deepens og bladene blir stadig mer skinnende. Under fall, denne japansk maple utvalg blir røde eller scarlet.